Αφησαν ελεύθερο τον Αλβανό δολοφόνο, μέλος εγκληματικής οργάνωσης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενταλμα σύλληψης για τον δράστη της δολοφονίας του 35χρονου Αφγανού μέσα σε κατάστημα στην οδό Ηπείρου 60, στο κέντρο της Αθήνας στις αρχές Μαρτίου, εκδόθηκε από τον ανακριτή που ασχολήθηκε με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, σύμφωνα με το zougla.gr. Ο επικίνδυνος κακοποιός, ο «πιτ μπουλ» των Lions ο οποίος έχει απασχολήσει δεκάδες φορές τις Αρχές, αν και είναι μόλις 24 ετών!

Είχε συλληφθεί στις 7 Φεβρουαρίου μαζί με ένα ακόμα άτομο και είχαν κατηγορηθεί ως δράστες τουλάχιστον τριών ενόπλων επιθέσεων κατά ατόμων, στον Κολωνό και στην Αχαρνών, καθώς και για πυροβολισμούς σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Πατήσια.

Για να θυμίσουμε, ο Αφγανός είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι το βράδυ της Παρασκευής (8/3) στον Άγιο Παντελεήμονα από ομάδα ατόμων γύρω στις 21.50 το βράδυ της Παρασκευής (8/3) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας και είχε μεταφερθεί, έχοντας τις αισθήσεις του, στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα έξω από μαγαζί με ναργιλέδες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον κύκλωσε μια ομάδα ατόμων και ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε.

Η κατάστασή του ήταν κρίσιμη και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ