Έφυγε απο τη ζωη μια αγαπημένη δασκαλα που δίδαξε πολλούς καλλιτέχνες μας, η Kay Holden Prinou

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δασκάλα μου στον χορό Καίη Χόλντεν έφυγε από τη ζωή κι ο νους μου γύρισε στα χρόνια που πήγαινα στη σχολή της, στις κλακέτες και στις χορογραφίες, του “singing in the rain”, του “Κεμάλ” του Χατζιδάκι και πολλών ακόμα τραγουδιών.
Πέρασαν είκοσι τόσα χρόνια από τότε, προσπάθησα να θυμηθώ τις κλακέτες σήμερα, κάπως τις θυμάμαι κυρία Καίη, αλλά δεν τις χόρεψα με τη χαρά που μου έλεγες να έχω… είναι αδύνατο…
(η φωτό πριν 5 χρόνια που είχε έρθει να με δει στον Αττίκ, στο θέατρο Αλκμήνη, μαζί μας ο συγγραφέας του έργου Γιώργος Α. Χριστοδούλου)

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν θα σε ξαναδώ, αγαπημένη μου δασκάλα του Μπαλέτου, γλυκιά μου Καιη Χόλντεν – Kay Prinou!!!💞🩰💞
Ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος, πάντα με το χαμόγελο, καλοσυνάτη, σε ευχαριστώ που κάποτε μού χάρισες τα παπούτσια σου, από τις κλακέτες και τις καστανιέτες, είναι για μένα ό,τι πιό πολύτιμο, είναι τιμή μου!!!
Καλή σου ανάπαυση εκεί ψηλά στον ουρανό!!!
🥀🥀🥀
Θα ζείς για πάντα στην καρδιά μου!!!

Θα ήμουν αγνώμων να μην «καληνυχτίσω» την @Kay Prinou γιατί πριν από 13 χρόνια που θα έφευγα για το Λονδίνο για κάποιες ακροάσεις για δυο ολόκληρες εβδομάδες μου έβγαλε το λάδι για να είμαι εντάξει εκεί που θα πήγαινα!
Είχε τέτοια παιδεία στο να εισχωρήσει μέσα στην ψυχή σου και να της δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό που είναι από τους ανθρώπους που σε σημαδεύουν!
Η αγαπημένη μας Δασκάλα του Χορού έφυγε χθες το μεσημέρι… για τις επάνω σκηνές και τις μεγάλες χορογραφίες των άστρων !

Καλό ταξίδι στην γλυκύτατη Kαιη Χόλντεν, υπέροχη δασκάλα τόσων χορευτών και ηθοποιών . Μία από τις πιο ευγενικές φυσιογνωμίες που πέρασαν από τον καλλιτεχνικό μας χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ