Τρια χρόνια απο την δολοφονια του Γιώργου Καραϊβάζ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την φρικτή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο. Ο δημοσιογράφος επέστρεφε από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού όπου εργαζόταν, όταν οι δύο δράστες τον πυροβόλησαν τουλάχιστον δέκα φορές τραυματίζοντάς τον θανάσιμα!

Έκτοτε, η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ έδωσε την δική της σιωπηρή μάχη, ώστε να μην ξεχαστεί η δολοφονία του. Σήμερα κάνει σαφές πως η δολοφονία του ανθρώπου της πρέπει να θεωρηθεί ως έγκλημα κατά της δημοσιογραφικής του ιδιότητας.

«Δεν με αγγίζει το θέμα το ποιος το έκανε…Το γιατί το έκανε είμαι πεπεισμένη ότι το έκανε λόγω της ιδιότητας του Γιώργου, λόγω όσων έγραφε και όσων έλεγε. Οι Αρχές διετέλεσαν το έργο τους και τώρα οι άνθρωποι που συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στα δικαστήρια και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί αν όντως φταίνε ή όχι», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή η Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ και συνέχισε: «Το έγκλημα αυτό θα πρέπει να κατοχυρωθεί επίσημα ως έγκλημα κατά της ιδιότητας του Γιώργου. Η ουσία είναι να αποδεχθεί το κράτος για ποιον λόγο τον σκότωσαν».

Η ίδια έκανε αναφορά στους εκτελεστές, τονίζοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να βιοπορίζεται κάποιος με αυτόν τον τρόπο, είναι αξιολύπητο».

Τέλος, η χήρα του δημοσιογράφου επεσήμανε πως ο πόνος γίνεται μόνιμος μετά από ένα τέτοιο περιστατικό. «Ο πόνος βαθαίνει. Πολλές φορές νομίζω ότι δεν είμαι ποτέ χαρούμενη. Η έλλειψη ενός ανθρώπου και ιδιαίτερα σαν τον Γιώργο, δεν αναπληρώνεται, δεν μπορεί να σβήσει. Κάθε μέρα η έλλειψη είναι έντονη. Η έλλειψη της αγάπης του, της φροντίδας του, της δύναμής του», κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ