Αλβανία: «Επίκεινται συλλήψεις ανώτερων αξιωματούχων της αστυνομίας»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ειδικός στην εγκληματολογία Έρβιν Καραμούτσο, καλεσμένος στην εκπομπή «Review» στο Euronews Albania, μίλησε για το ρεπορτάζ της ειδικής υπηρεσίας για το έγκλημα και τη διαφθορά – SPAK που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, προβαίνοντας σε μια προειδοποίηση.

Τόνισε ότι διενεργείται μεγάλη έρευνα, όπου θα συλληφθούν ανώτατα στελέχη που βρίσκονται στα ανώτατα κλιμάκια της Γενικής Διεύθυνσης Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτοί οι αξιωματούχοι πρώτα θα απελευθερωθούν από τα καθήκοντά τους και στη συνέχεια θα συλληφθούν.

«Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ερευνάται κλιμάκιο με διοικητικό επίπεδο της κρατικής αστυνομίας. Όπως γνωρίζουμε, έχουν γίνει συλλήψεις, κάποιοι είναι υπό κράτηση και είναι αρχηγοί αστυνομικών τμημάτων, αρχηγοί εγκλημάτων, αλλά τώρα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη έρευνα, όπου μέχρι στιγμής έχουν προκύψει τέσσερα ονόματα ανώτερων ηγετών της κρατικής αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται στον κεντρικό θόλο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης και ένας σε επαρχιακή διεύθυνση.

Συζητείται τα άτομα αυτά να μην είναι σε υπηρεσία την ώρα της σύλληψης, αλλά να αφεθούν προηγουμένως ελεύθεροι και στη συνέχεια να συλληφθούν», δήλωσε κατηγορηματικά.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ