4 αστυνομικοι φρουρούν τον φονιά της Κυριακής για την οποια δεν υπήρχε ένας αστυνομικος να την σώσει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ισχυρότατη και αυξημένη είναι η αστυνομική και όχι μόνο δύναμη που φρουρεί τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο μετά από το εξιτήριο που πήρε από το «Αττικόν», όπου νοσηλεύθηκε έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον Ant1 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι οι φρουροί που τον «φυλούν» δεν είναι δύο αλλά τέσσερις! Προφανώς, οι αρχές φοβούνται ότι θα μπορούσε να στήσει ένα σκηνικό αυτοκτονίας και παίρνουν τα μέτρα τους για να το προλάβουν…

«Φυλάσσεται με ισχυρή δύναμη δικιά μας, όχι από αστυνομικούς. Συνήθως κρατούμενοι σε νοσηλεία φυλάσσονται από δύο άτομα. Εδώ απασχολούνται περισσότεροι. Συγκεκριμένα ο αριθμός τους είναι τέσσερις», ανέφερε ο κ. Παλαιοκαρίτης.

Και συνέχισε εξηγώντας κάτω από ποιες συνθήκες πρέπει να γίνεται η φύλαξη σε τέτοιες περιπτώσεις:

«Σε κάθε νοσοκομείο της χώρας που είναι κοντά σε σωφρονιστικό κατάστημα πρέπει να υπάρχει ειδικός θάλαμος νοσηλείας κρατουμένων. Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο που έχει λιγότερα πράγματα από ό,τι ένας συνηθισμένος ώστε να υπάρχει ασφάλεια και για τον κρατούμενο και για εμάς. Στους ειδικούς θαλάμους αυτούς υπάρχει χώρος έξω από αυτόν όπου βρίσκονται όσοι τον φυλάσσουν. Υπάρχει συνεχής οπτική επαφή από ένα τζάμι από το οποίο παρακολουθείται συνεχώς ο κρατούμενος εκτός από όταν πάει τουαλέτα».

Καταλήγοντας μίλησε και για την κατάσταση της υγείας του 39χρονου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Είναι ένας ασθενής κρατούμενος που βγήκε από την εντατική με ό,τι λέει αυτό. Οπότε δεν είναι και στα καλύτερά του, δεν σηκώνεται εύκολα, δεν είναι ενεργητικός», είπε ο κ. Παλαιοκαρίτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ