Ανεβάζει ρυθμούς ο Ανδρουλακης οχι για να νικήσει αλλα μηπως και καταφέρει να βγει δεύτερος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανεβάζει προεκλογικούς ρυθμούς ο Νίκος Ανδρουλάκης, καλώντας ταυτόχρονα τα μέλη και τους φίλους του κόμματος «να πάρουν στα χέρια τους» τον αγώνα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στις ευρωεκλογές, που θα του επιτρέψει, όπως υπολογίζει, να επιβάλει τους όρους του για την ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς από ηγεμονική θέση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τίθεται επικεφαλής της σκληρής, όπως προμηνύεται, εκλογικής μάχης και ήδη από χθες βρίσκεται στη γενέτειρά του, την Κρήτη, στο κατόπι του Στ. Κασσελάκη που προηγήθηκε, και αποτελεί πρώτο σταθμό ενός μεγάλου οδοιπορικού ανά την επικράτεια.

Χθες το απόγευμα συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, ενώ αργότερα μίλησε στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην υπουργού και υποψήφιου ευρωβουλευτή Γιάννη Μανιάτη με τίτλο «Επειδή δεν υπάρχει Planet B», στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου. Εκτός του συγγραφέα, τον πρόεδρο συνοδεύει ο γνωστός εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς, στον οποίον η ηγεσία ποντάρει πολλά. Θυμίζουμε ότι βρέθηκε δίπλα στον Νίκο Ανδρουλάκη όταν μετέβη στον Αρειο Πάγο για να καταθέσει αναφορά για τα Τέμπη.

Στη Χ. Τρικούπη σημειώνουν ότι ο Ν. Ανδρουλάκης θα εντείνει τον διμέτωπο αγώνα απέναντι στη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίον υποστηρίζει ότι ασκεί λάιτ αντιπολίτευση. Ο Κασσελάκης, όπως υποστηρίζουν, «βοηθάει τη Ν.Δ. να ξεφεύγει από την ουσία των θεμάτων και από το να μην απολογείται για τις δικές της παραλείψεις ή για την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών».

Σύμφωνα με τον γραμματέα Α. Σπυρόπουλο, «είναι ανερμάτιστες οι δηλώσεις Κασσελάκη. Είναι δυνατόν να συζητάμε αν χρειάζεται η Ελλάδα επόπτη για να κάνουμε εκλογές; Δεν χρειαζόμαστε αντιπολίτευση lifestyle, χωρίς πολιτικά επιχειρήματα και σοβαρή τεκμηρίωση. Θέλουμε πολιτική ουσίας, κι αυτό κάνει το ΠΑΣΟΚ».

Στο προεδρικό περιβάλλον λένε πως τίποτε ακόμη δεν έχει κριθεί. «Εάν δείτε την καμπύλη στις δημοσκοπήσεις, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση, με τη διαφορά να κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους. Δεν παγιώνεται η εκτίμηση ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι τρίτη δύναμη. Αυτός που θα αποφασίσει είναι ο λαός» αναφέρουν.
Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι, εκτός από τη Ν.Δ., ενόχληση για τη συστράτευση του μέχρι χθες «γαλάζιου» ευρωβουλευτή Θ. Ζαγοράκη προκαλείται και στο ΠΑΣΟΚ, όπου επισημαίνουν αρκετοί ότι «η παρουσία του θόλωσε ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ