Γεωργία Αδειλίνη: Σκληρή απάντηση από την Μαρία Καρυστιανού «Να κάνει καλά την δουλειά της. Ξέρουμε πολύ καλά τι μας είπε»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άμεση ήταν η απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στους ισχυρισμούς της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ότι ουδέποτε φέρθηκε με κυνικότητα στους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη. Η Γεωργία Αδειλίνη μίλησε την Τετάρτη στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και έσπευσε να διαψεύσει την πρόεδρο του Συλλόγου.

Η Μαρία Καρυστιανού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ και τόνισε, μεταξύ άλλων: «Δεν χάσαμε την αντιπληπτική μας ικανότητα. Να κοιτάξει να κάνει καλά την δουλειά της η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Ξέρουμε πολύ καλά τι μας είπε».

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρέστη την Τετάρτη στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το έγκλημα στα Τέμπη. Η Γεωργία Αδειλίνη διέψευσε τα λεγόμενα της Μαρίας Καρυστιανού, η οποία είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Μου είπε να επισκεφτώ μια εκκλησία για να με βοηθήσει».

Απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου, η Εισαγγελέας έκανε λόγο για «κύμα λαϊκισμού» που επικρατεί πλέον στην κοινωνία και έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά τις κατηγορίες των συγγενών των θυμάτων για «αναλγησία» εκ μέρους της.

«Από τον αβάστακτο πόνο τους και την οργή τους με παρερμήνευσαν. Είμαι με το μέρος των θυμάτων των Τεμπών» υποστήριξε η Γεωργία Αδειλίνη.

Δείτε το βίντεο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ