«Παρακολούθημα» του Βερολίνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Η γερμανική «ντριμ τιμ» μέσα από τα βιβλία Σόϊμπλε και Ομπάμα στο διαβόητο «Γκρέξιτ»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας αναλυτής μεγάλου ΜΜΕ φίλα προσκείμενου στον Κυριάκο Μητσοτάκη γράφει κάτι πολύ εντυπωσιακό, πολλά-πολλά χρόνια μετά την εκδημία του Δήμου “είναι φίλοι μας οι Γερμανοί” Σταρένιου.

Από τον Γιάννη Ντάσκα

Γράφει ότι, όπως προκύπτει από το βιβλίο (σ.σ. επιθανάτιο ρόγχο) του Σόϊμπλε ο Γερμανός πολιτικός “ήθελε να καταλάβει τους Έλληνες πολιτικούς”, “να τους γνωρίσει και να τους μεταστρέψει, όχι να εξουσιάσει την χρεοκοπημένη Ελλάδα”. Υποστηρίζει επίσης ότι (από τον ίδιο ρόγχο )προκύπτει ότι ακόμα και το “Γκρέξιτ” προτάθηκε στον Βαγγέλη Βενιζέλο όχι εκβιαστικά, αλλά ως λιγότερο επώδυνη εναλλακτική λύση.

Εξ αρχής: Στο βιβλίο δεν υπάρχει-σύμφωνα με τα έως τώρα γνωστά-ούτε λέξη για έναν ωμό εκβιασμό απειλή σε μία συνάντηση υπό συνθήκες πολεμικές στο κλειστό και ημιφωτισμένο υπόγειο ενός επαρχιακού ξενοδοχείου της Πολωνίας. Εκεί οδήγησε ο Σόϊμπλε τον τότε υπουργό Βαγγ. Βενιζέλο, αφού δυο μήνες νωρίτερα τον είχε τραπεζώσει (αντί του γραφείου!!!) σε εστιατόριο του Βερολίνου!… Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ