Νεκροί τρεις γιοι του ηγέτη της Χαμάς – Σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Γάζα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Ισραηλινός Στρατός λέγοντας όταν ήταν τρομοκράτες της Χαμάς
Τρεις γιοι του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγιε σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Γάζα, ανακοίνωσαν η παλαιστινιακή οργάνωση και η οικογένειά του.
Οι τρεις γιοι –ο Χαζέμ, ο Αμίρ και ο Μοχάμεντ– σκοτώθηκαν μετά τον βομβαρδισμό του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν στον καταυλισμό Αλ-Σάτι της Γάζας, ανακοίνωσε η Χαμάς. Δύο από τα εγγόνια του Χανίγιε σκοτώθηκαν επίσης κι ένα τρίτο τραυματίστηκε, ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης της Χαμάς.
Επιβεβαιώθηκε από το Ισραήλ το πλήγμα στον προσφυγικό καταυλισμό Αλ Σάτι της Γάζας, που προκάλεσε τον θάνατο τριών γιων του Ισμαήλ Χανίγιε, του ηγέτη του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς.
Σε κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε αργότερα από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) και τη Σιν Μπετ (σ.σ. την υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας του Ισραήλ), αναφέρεται πως ο Αμίρ Χανίγιε ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς ενώ τα αδέρφια του, ο Χάζεμ και ο Μοχάμαντ, ήταν επίσης μαχητές της οργάνωσης.
Υπογραμμίζεται μάλιστα ότι τα τρία αδέλφια «βρίσκονταν καθ’ οδόν για κάποια τρομοκρατική ενέργεια στο κεντρικό τμήμα της Γάζας», όταν χτυπήθηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.
Σύμφωνα με τους Times of Israel που επικαλούνται στρατιωτικό αξιωματούχο, ο ισραηλινός στρατός δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τις πληροφορίες για παιδιά που σκοτώθηκαν κατά την επίθεση.

euronews.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ