Φονικό στην Ηλιουπολη: Επικρατέστερο το σενάριο ο γιος να σκότωσε την μητέρα – Θα εξεταστούν η σορός του, η καραμπίνα και τα κινητά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών προκειμένου να δώσουν ένα τέλος στο θρίλερ με τις σορούς της 63χρονης μητέρας και του 36χρονου γιου της που βρέθηκαν στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη.

Το σενάριο το οποίο εξετάζεται και είναι πιθανότατα το επικρατέστερο είναι ο γιος να σκότωσε σκότωσε τη μητέρα του και ύστερα να αυτοκτόνησε. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το παραπάνω σενάριο, αναζητείται και το κίνητρο. Μαρτυρίες κάνουν λόγο για συχνούς καβγάδες μεταξύ μητέρας και γιου. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει το αντικείμενο των διαπληκτισμών και αν θα μπορούσαν να είναι τόσο σοβαροί που θα οδηγούσαν στο έγκλημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ιστορικό ψυχικής ασθένειας που θα μπορούσε να δικαιολογήσει ένα έγκλημα.

Τα πρώτα στοιχεία που κατάφερε να εξαγάγει ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας είναι ότι ο θάνατος της μητέρας έγινε νωρίτερα από εκείνον του γιου. Πιθανότατα πρόκειται για διαφορά ωρών καθώς η μητέρα βρέθηκε σε προχωρημένη ακαμψία σε σχέση με την κατάσταση του γιου της, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ethnos.gr.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές εντόπισαν επίσης ίχνη αίματος από το σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα, έως το κρεβάτι που κατέληξε ο 36χρονος.

Οι ιατροδικαστικές έρευνες επικεντρώνονται στην εξέταση της σορού του 36χρονου και συγκεκριμένα αναζητείται αν υπάρχουν στα χέρια του ίχνη πυρίτιδας, στην καραμπίνα που μπορεί να φέρει δακτυλικά αποτυπώματα.

Επίσης θα ερευνηθούν και τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου για στοιχεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ