Ο Μητσοτάκης έχει ξεπεράσει τα όρια της εθνικής μειοδοσίας με την Τουρκία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το διαχρονικό Ελληνικό σχόλιο/απάντηση στις διαχρονικές επιθέσεις, προφορικές και έμπρακτες, της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας, πως αυτές όλες γίνονται για «εσωτερική κατανάλωση» κατευνασμού των μαζών εκεί, προ πολλού χρόνου δεν ισχύει. Δοκιμάζουν με αυτόν τον τρόπο οαντανακλαστικά, και προχωρούν. Και με αυτήν την μέθοδο φτάσαμε στις αεροναυμαχίες «επαφής» όπως και στην κρίση των Ιμίων, όπου ηττηθήκαμε κατα κράτος, ένεκα Σημίτης μαζί με τον τότε ΥΠΕΞ.

Και έτσι σιγά σιγά φθάσαμε και στον Ερντογάν που παρέλαβε «μασημένη τροφή» και προχώρησε στον Οθωμανισμό «της καρδιάς τους» φθάνοντας μας στο σημερινό Εθνικό μας χάλι Μητσοτάκη. Έφθασαν ακόμη να επιχειρούν και «ειρηνική» βύθιση αλιευτικών μας, στα δικά μας νερά, με δημιουργία κυμάτων από τις σύγχρονες ακταιωρούς τους, και εμείς να τις βλέπουμε, με τα μάτια των πολιτικών μας, και των δημοσιογράφων τους, ακόμα για «εσωτερική κατανάλωση» που μόνο τέτοια δεν είναι. Είναι καθαρή πρόκληση προς παρατήρηση αντανακλαστικών σε «άσφαιρες» για την ώρα, επιθετικές προκλήσεις, που μόνο στόχο έχουν την διεθνοποίηση της θάλασσας του Αιγαίου. Του δικού, μας όπως νομίζαμε, Αιγαίου.

Και όταν επί τέλους βεβαιώθηκαν οι ΗΠΑ, το μέχρι προ τινος στήριγμα τους, για το τι «κουμάσια» είναι διακόπτοντας την στήριξη που τους είχαν μαθημένους να έχουν εναντίον ημών, άλλαξαν και με τις πλάτες Μητσοτάκη, έγιναν «καλά παιδιά». Έγιναν καλά παιδιά! Για λίγο, μέχρι να κάνουν την δουλειά τους που είναι ο διακοπείς επανεξοπλισμός τους, και σιγά σιγά επανέρχονται στα «σένια» τους, αυτά που πολύ καλά γνωρίζουν, αλλά και γνωρίζουμε, αρχίζοντας ευθαρσώς δια του τύπου τους, και διπλωματικώς, δια του ΥΠΕΞ τους. Και εμείς; Που αντί να τους στείλουμε….εκεί που τους πρέπει, πάντα διπλωματικά, απολογούμεθα, δια του δικού μας ΥΠΕΞ, με σαθρά περί περιβάλλοντος θέματα ως επιχείρημα «πάντα διπλωματικά». Έτσι για την τιμή της ανύπαρκτης διπλωματίας μας.Τι νάναι αυτό άραγε που περιμένει το ΥΠΕΞ μας πάντα διπλωματικά; Οι διαφορές, που όπως οι γείτονες μονίμως διατείνονται, δεν είναι μεταξύ των δύο χωρών Ελλάδας Τουρκίας. Είναι μεταξύ Τουρκίας και πάντων των διεθνών Συνθηκών και κανόνων Δικαίου. Ας τα διαβάσουν και να σταματήσουν να επιβάλλουν «επικαιροποιήσεις» οπως από μόνοι τους εγείρουν και απαιτούν. Εδώ ο Μητσοτάκης έχει άλλες «σκοτούρες» όπως Ευρωεκλογές, και τρέχει, εξόδοις μας, ανά την Επικράτειαν περιφερόμενος, και σε στυλ πλέι μπόι συμπεριφερόμενος, μήπως και προλάβει τι; Τι είναι αυτό που φοβάται και δεν το λέει αλλά μόνο, αθέλητα, και αυτό είναι βέβαιο, το δείχνει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ