Νεο δημοσκοπικό χαστούκι σε Μητσοτακη: Η αλαζονεία και η ανικανότητα οδηγούν σε εξαΰλωση του 41% με γοργούς ρυθμούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έντονος προβληματισμός για την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ από τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης της Opinion Poll που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Action 24.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, αλλά έχει αυξήσει τα ποσοστά του κατά 2,3%, ενώ το ΠΑΣΟΚ σταθερά στην τρίτη θέση, με την Ελληνική Λύση να ακολουθεί στην τέταρτη. Μάλιστα σύμφωνα με την δημοσκόπηση η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ από το 0,9% ανεβαίνει στο 2,6%.

Στην εκτίμηση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 32,1%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 15% και το ΠΑΣΟΚ με 12,4%. Η Ελληνική Λύση καταγράφει αύξηση 0,6% και φτάνει το 10,7%. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 8,5%, οι Σπαρτιάτες με 2,6%, η Νίκη και η Πλεύση Ελευθερίας με 3,7%.

ektimisi psifouektimisi psifou1

3,2% συγκεντρώνει η Νέα Αριστερά ενώ και το κόμμα «Δημοκράτες» του Ανδρέα Λοβέρδου εντοπίζεται στο 3%. Το ΜέΡΑ 25 καταγράφει 1,3% και για πρώτη φορά εμφανίζεται στην έρευνα της Opinion Poll η «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου με 1,4%.

provlimata

Η δημοσκόπηση είναι κόλαφος για την κυβέρνηση στη διαχείριση των καθημερινών προβλημάτων, καθώς η ακρίβεια εμφανίζεται το πρώτο πρόβλημα που αναφέρουν οι πολίτες με 49.1%. Ακολουθούν η Οικονομία με 26.3%, η εγκληματικότητα ψηλά με 25.9%, η κατάσταση στο ΕΣΥ με 13.7%, το επίπεδο των μισθών με 9.5%, η κατάσταση στην Παιδεία με 9.3%, η λειτουργία της Δικαιοσύνης 9.1%, η ανεργία με 7.7%.

Ενδεικτικό είναι πως μόλις το 20% δηλώνει ικανοποιημένο από τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια, με το 80% να είναι δυσαρεστημένο, παρά τις πανηγυρικές κυβερνητικές δηλώσεις.

Μόλις το 19% εμφανίζεται ικανοποιημένο από την Πολιτική και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στα θέματα εγκληματικότητας/παραβατικότητας.

katalliloteros

Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και «κανένας» εμφανίζονται με το ίδιο ποσοστό, 33.9%. Μάλιστα από την προηγούμενη μέτρηση ο Μητσοτάκης χάνει 2.1%, ενώ ο «κανένας» αυξάνει το ποσοστό του.

Στην τρίτη θέση ο Στέφανος Κασσελάκης με 8.5%, στην τέταρτη ο Βελόπουλος με 6.6% και ακολουθούν οι Ανδρουλάκης 6.2%, Κουτσούμπας 3.5%, Κωνσταντοπούλου 3%, Στίγκας 0.6%, Νατσιός 0.5%, Χαρίτσης 0.5%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ