Χειριστικός και πιεστικός ήταν ο φονιας της Κυριακής Γρίβα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόσο χειριστικός και πιεστικός ήταν ο δολοφόνος της Κυριακής Γριβα καταδεικνύεται σε 8σέλιδη επιστολή που ήρθε στο φως την Πέμπτη. Ο πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας έγραφε, μεταξύ άλλων, «Γιατί μου λες ψέματα; Γιατί δε με θέλεις; Σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο» προσπαθώντας να επηρεάσει τις αποφάσεις της.

epistoli

H επιστολή δεν έχει ημερομηνία και είναι αυτή που η 28χρονη είχε μαζί της την ώρα που πήγε να καταγγείλει τον 39χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Προφανώς φοβόταν και ήθελε να την επιδείξει στις Αρχές ως απόδειξη ότι κινδύνευε.

epistoli1

Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να περάσει το δικό του και να ελέγξει την συμπεριφορά της Κυριακής, η οποία είχε απομακρυνθεί μετά την κακοποίηση που είχε υποστεί από τομ μετέπειτα δολοφόνο της.

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ, όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα-ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει» της έλεγε.

Της λέει ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας και προσπαθεί να την πείσει να είναι μαζί του με έναν τρόπο απόλυτα χειριστικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ