Προεκλογική πρεμιέρα του Γιώργου Αυτιά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά απο δεκαετίες οι τηλεθεατές ειδαν στην ίδια εκπομπή μαζί τους Γιωργο Παπαδακη και Γιώργο Αυτιά καθως το Αυτιάς πήγε καλεσμενος στον Παπαδακη.

Για το κυνήγι του σταυρού ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε ξανά για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», μετά την απόφασή του να φύγει από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη για να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή. Εκεί όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα, ο Γιώργος Παπαδάκης υποδέχθηκε στο στούντιο τον «παλιόφιλό» του και υποψήφιο ευρωβουλευτή υπό τους ήχους του τραγουδιού «ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά».


Η συνέντευξη ξεκίνησε με ένα βίντεο – αναδρομή στην κοινή τηλεοπτική παρουσία του Γιώργου Αυτιά με τον Γιώργο Παπαδάκη. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αυτιάς αναφέρθηκε σε αυτά που στοχεύει να διεκδικήσει ως ευρωβουλευτής. «Εγώ φιλοδοξώ να πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας», υπογράμμισε.

Σχετικά με το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική, ο Γιώργος Αυτιάς απάντησε «ότι δεν ανανεώνεται στη ζωή, πεθαίνει».

Για το αν η ενασχόληση του με την πολιτική δημιουργεί ερωτήματα για την αντικειμενικότητα τους ως δημοσιογράφος, υπογράμμισε: «Η αντικειμενικότητα του δημοσιογράφου, κρίνεται από την αποτελεσματικότητα της κριτικής που ασκεί».

Τι είπε για τον Μητσοτάκη

Ο Γιώργος Αυτιάς σημείωσε επίσης ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη «έχουν πετύχει σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας και έχουν φέρει πολλά χρήματα από την Ευρώπη».

Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να επαναλάβει στη συνέχεια ότι κατεβαίνει στις εκλογές ως εθνική Ελλάδας και με το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια».

Ο Γιώργος Παπαδάκης από τη μεριά του μίλησε για τον άλλοτε συνεργάτη του και σχολίασε ενώπιόν του: «Αυτός θέλει να γίνει υπουργός Οικονομικών κάποια στιγμή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ