Νεκρός στα 83 του ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Ρομπερτο Καβαλι – Άφησε πίσω του εξι παιδιά, το μικρότερο ενος έτους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφήνει πίσω του έξι παιδιά, με το μικρότερο να είναι ο Τζόρτζιο, μόλις ενός έτους. Δίπλα του τις τελευταίες ώρες, όπως και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, ήταν η σύντροφός του Sandra.

Ο Ιταλός μόδιστρος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών στο σπίτι του στη Φλωρεντία -την πόλη όπου γεννήθηκε- μετά από μακρά ασθένεια

IMG 5577

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Φλωρεντία, την πόλη όπου γεννήθηκε. Σύμφωνα με το ANSA, ήταν άρρωστος εδώ και αρκετό καιρό και τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε σημαντικά.

«Αγαπητέ Ρομπέρτο, μπορεί να μην είσαι πια σωματικά εδώ μαζί μας, αλλά ξέρω ότι θα νιώθω το πνεύμα σου πάντα μαζί μου. Είναι η μεγαλύτερη τιμή της καριέρας μου να εργάζομαι κάτω από την κληρονομιά σου και να δημιουργώ για το brand που ίδρυσες με τόσο όραμα και στυλ. Αναπαύσου εν ειρήνη θα μας λείψεις και σε αγαπούν τόσοι πολλοί που το όνομά σου θα συνεχιστεί, φάρος έμπνευσης για τους άλλους και ειδικά για μένα» αναφέρεται στο μήνυμά του, ο Creative Director του οίκου μόδας Fausto Puglisi, το οποίο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ιταλού μόδιστρου,

Με την σειρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Roberto Cavalli, Sergio Azzolari, εξέφρασε, εκ μέρους της εταιρείας τα συλλυπητήρια για την απώλεια του σχεδιαστή μόδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ