Πυρκαγιά ακινητοποίησε τρένο στην Τιθορέα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθηλωμένο στον σιδηροδρομικό σταθμό της Τιθορέας παρέμεινε για χθες το βράδυ περίπου 60 λεπτά τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Λιανοκλάδι, καθώς στην περιοχή είχε ξεσπάσει πυρκαγιά, η οποία απειλούσε τον υποσταθμό Ανθήλης που τροφοδοτεί με ρεύμα τη σιδηροδρομική γραμμή.

Το σημείο «έπνιξαν» οι πυκνοί καπνοί από τη φωτιά που προκλήθηκε από καύση ξερών χόρτων, με τις φλόγες να «ξεφεύγουν» λόγω των ισχυρών ανέμων και να επεκτείνονται σε καλαμιές και βάτα. Για λόγους ασφαλείας είχε γίνει διακοπή ρεύματος στη γραμμή με εντολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα το τρένο που είχε ώρα άφιξης στο Λιανοκλάδι τις 21:31, να παραμείνει ακινητοποιημένο στην Τιθορέα από τις 21:00.

Επιτόπου έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από Λαμία και Άγιο Κωνσταντίνο, καθώς ο υποσταθμός βρίσκεται ανάμεσα σε Αγία Τριάδα και Ανθήλη, τα οποία και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και πριν από δύο ημέρες, στο ίδιο περίπου σημείο, όμως τότε συνέβη την ώρα που δεν περνούσε τραίνο και η πυρκαγιά έσβησε λίγη ώρα πριν την έλευσή του, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ή καθυστέρηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ