20χρονη φοιτήτρια που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα, ακρωτηριάστηκε στα κάτω άκρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυσάρεστη εξέλιξη για την υγεία της 20χρονης φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Πατρών που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα καθώς, μετά από επιπλοκές της νόσου, οι γιατροί αποφάσισαν να την ακρωτηριάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η νεαρή φοιτήτρια μεταφέρθηκε πριν από περίπου 20 ημέρες από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου νοσηλευόταν, στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, καθώς παρουσίασε σηπτικά έμβολα, τα οποία δημιούργησαν γάγγραινα στο κάτω μέρος και των δύο ποδιών της.

Δυστυχώς λόγω της εξέλιξης αυτής οι γιατροί πήραν την απόφαση για ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών, από το μέρος του γονάτου και κάτω, προκειμένου να μην επεκταθεί η επιπλοκή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας της είναι βελτιωμένη με τους γιατρούς να εκφράζουν την αισιοδοξία τους καθώς εκτιμούν ότι κατάφεραν να περιορίσουν τη βλάβη.

Υπενθυμίζεται ότι η φοιτήτρια είχε καταρρεύσει το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου μέσα στο μαθηματικό τμήμα όπου φοιτά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου διασωληνώθηκε, καθώς η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ