Κλειστός ο εναέριος χώρος του Ιράν – Τι ζήτησε ο Μπάιντεν από τον Νετανιάχου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το διεθνές αεροδρόμιο Mehrabad στην ιρανική πρωτεύουσα της Τεχεράνης θα παραμείνει κλειστό για αφίξεις και αναχωρήσεις τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, που είναι περίπου σε 3 ώρες. Ωστόσο, η πλειοψηφία των πτήσεων σήμερα έχουν ήδη ακυρωθεί.

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες για επικείμενο χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν, γι’αυτό έγινε και η συνομιλία – προειδοποίηση Μπάιντεν σε Νετανιάχου: Δεν θα συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια κατά του Ιράν!

Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας απόψε του Προέδρου των ΗΠΑ Μπάιντεν με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου, ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να είπε ότι το Ισραήλ θα πρέπει να θεωρήσει την αποψινή επίθεση του Ιράν ως σε μεγάλο βαθμό αποτυχημένη και ως «νίκη» επειδή τίποτα δεν φαίνεται να έχει καταστραφεί και ότι είναι μια ξεκάθαρη απόδειξη της ανώτερης στρατιωτικής ικανότητας του Ισραήλ.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της κλήσης, ο Πρόεδρος Μπάιντεν φέρεται να είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα συμμετάσχουν σε καμία επιθετική ενέργεια κατά του Ιράν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ