Πρώην ΥΠΕΞ Αλβανίας: Καταλάβαμε την παραλία για να μην έρθει κανείς από το βουνό και στήσει τη σκηνή του εκεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος Όλτα Τζάσκα χθες το απόγευμα σε τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για το σκάνδαλο της ανακήρυξης του συζύγου της ως στρατηγικού επενδυτή, από την κυβέρνηση του Έντι Ράμα.

Όσο για την επένδυση εκατομμυρίων ευρώ στο νότο της χώρας, στους Δρυμάδες, η Τζάσκα τόνισε ότι ένα έργο τέτοιου επιπέδου χρειάζεται οπωσδήποτε πρόσβαση στη θάλασσα.

Σύμφωνα με αυτήν, η επένδυση στο ξενοδοχείο (του άνδρα της) δεν θα γινόταν αν δεν σχεδιαζόταν η παραλία που συνδέεται με αυτό.

Στη διάρκεια της συνέντευξης κυκλοφόρησε και ένα «μαργαριτάρι», καθώς είπε ότι θέλουμε την παραλία για να μην έρθει κάποιος από το βουνό και μας στήσει τη σκηνή του εκεί!

2 71

«Η σύναψη της σύμβασης χρήσης της παραλίας είναι έναντι αμοιβής, είναι ετήσια όπως όλα τα άλλα θέματα, έχεις προτεραιότητα μόνο για να μην έρθει κάποιος από το βουνό και να βάλει τις ομπρέλες του στην παραλία όταν έχεις επένδυση συγκεκριμένου επιπέδου, που παράγει οικονομία, τουρισμό και άλλα.

Όταν η επένδυση είναι τέτοιου επιπέδου για τη χρήση της παραλίας, είναι το μόνο, το μοναδικό όφελος του υποβοηθούμενου καθεστώτος», είπε.

Οι χώροι για τις δημόσιες παραλίες στα νότια της χώρας μειώνονται κάθε χρόνο. Οι πολίτες που επιλέγουν τη νότια ακτή σχεδόν αναγκάζονται να πληρώσουν για ξαπλώστρες, καθώς οι δημόσιοι χώροι είναι ιδιόκτητοι.

Sot, Gazeta Tema,

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ