Ευρωεκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισαν οι κάλπες επιλογής υποψηφίων – Ξεπέρασε τις 47.000 η προσέλευση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τις 8:00 το πρωί όταν κι άνοιξαν οι κάλπες σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και η διαδικτυακή ψηφοφορία, υπήρξε μαζική συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Συνολικά περισσότερα από 60.000 μέλη και φίλοι του κόμματος συμμετείχαν στην διαδικασία, προκειμένου να εκλέξουν τους συμμετέχοντες στο Ευρωψηφοδέλτιο.
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αύριο Δευτέρα (15/4/2013) με την καταμέτρηση των ψήφων και την ανάδειξη των 35 υποψηφίων που τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επέλεξαν.

Όπως είχε γράψει και νωρίτερα, ο υποψήφιος Νικόλας Φαραντούρης «Για πρώτη φορά, το ευρωψηφοδέλτιο ενός κόμματος αναδεικνύεται εξ ολοκλήρου από τον κόσμο του. Καλή δύναμη σε όλους!»

Συνολικά από τις 42 θέσεις, μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ  διεκδικούν 35 άτομα από συνολικά 201 υποψηφίους.
Τα πέντε πρόσωπα θα ανακοινωθούν από τον Στέφανο Κασσελάκη ενώ υποψήφιοι θα είναι οι εν ενεργεία ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος έχει καλέσει τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες θα ψηφίσει ηλεκτρονικά καθώς βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για τις εκδηλώσεις της ομογένειας για την 25η Μαρτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ