Βομβα Κύρτσου: Ο Μητσοτακης χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητα Αυτιά για να μη βγεί πρώτος σε σταυρούς ο Μειμαράκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 2019,όταν ακόμα είχα καλές σχέσεις με τον Μητσοτάκη,
παρακολούθησα από κοντά,
πως απέρριψε την υποψηφιότητα Αυτιά.

Τι άλλαξε από τότε και θέλει να μετατρέψει τον Αυτιά σε..σημαία του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ.

1.Ο Μητσοτάκης είναι πιο διαπλεκόμενος,
χρωστάει στο σύστημα της αποπληροφόρησης.

2.Εχει πάει πολύ πιο δεξιά,
με Βορίδη δεξί χέρι.

3.Εχει εγκαταλείψει το ευρωπαϊκό φιλελεύθερο προφίλ του 2019.Τώρα είναι ο Όρμπαν του Νότου με αυταρχισμό και εσωστρέφεια του τύπου «πατρίς,θρησκεία,οικογένεια»,
όπως λέει ο Αυτιάς.

4.Ο λαϊκισμός του Αυτιά συμπληρώνει τον δικό του.

5.Χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητα Αυτιά και φυσικά την κομματική γραμμή,
για να μη βγεί πρώτος σε σταυρούς ο Μειμαράκης.

Ο Αυτιάς έχει το ίδιο πολιτικό χάλι με το 2019.

Όμως ο Μητσοτάκης του 2024 είναι πολύ χειρότερος από το 2019!

  1. Τόσα χρόνια βρε νούμερο Κύρτσο που επερνες τα παχυλά πακέτα στην εφημερίδα σου απόνερα Δημοκρατία ήταν καλά μόλις σε εκλασαν και σταμάτησε η μάσα είσαι αντίπαλος όπως ο Τράγκας τέτοιοι αλήτες ειστε όλοι Σκατα είστε όλοι οι δημοσιογράφοι για το χρήμα έχετε ιδεολογία μόλις σταματήσει η μάσα πυρ και μανία είστε όλοι τομάρια

  2. Δεν θα σταθώ στο πριν η το τώρα του κ.Κυρτσου ,αλλά στην τοποθέτηση του .Συμφωνώ απολύτως !!! Τέτοια και χειρότερα πολιτικά παιχνίδια παίζονται στις πλάτες κυρίως των αφελων ,που ψηφίζουν χωρίς να υπολογίζουν το γενικό συμφέρον και με κριτήριο και πόσο γνωστός είναι ο υποψήφιος! Τώρα αν αυτός ο υποψήφιος “εγλυφε” τους κυβερνώντες και είναι αναξιόπιστος ,δεν τους αφορά! Εκεί ψήφισαν και ξαναεστειλαν στη Βουλή τον Καραμανλή,στον Αυτια θα σταθούν;;;

    • Το πριν καθορίζει τι είναι ο καθένας κα Βασιλική.
      Όταν έφερνε τις παχυλές επιδοτήσεις για μια δυό φυλλάδες που ήταν εκδότης ήταν όλα μέλι γάλα.,… μετά ευροκοινοβούλιο επίσης παχυλές και εκεί οι αμοιβές.
      Αλλά να μην ξεχνιόμαστε τις καταβολές του που και ο ίδιος τις αναφέρει όταν τον βολεύει.
      Ήταν στην νεολαία του Ρήγα Φεραίου…..<>!

  3. Πιο γελοίος Γλυφτης από το Αυτιά δεν υπάρχει στον κόσμο.Εκανε τα χατίρια όλα,έπαιξε τον ρόλο του και τώρα όλοι οι μαλακες θα το στείλουν στην Ευρωβουλή.Μετα να κλαίτε που το λάδι θα φτάσει 200 ευρώ ο τενεκές.

  4. Τι λες ρε ουφο;;; Ποιός είναι δεξιός;;; Ο Κούλης είναι δεξιός;;;; Ας γελάσουμε.ωΜε νόμους πουστηδων;;; Πάτε καλά ρε;;; Φιλελες αριστεροστροφος είναι, αφού και ο ίδιος πουστης είναι και παίζει να του τον δίνει ο τσεκουριας…

    • Σε παραδέχομαι. Ειλικρινά. Αυτός μισεί τη δεξιά. Το έχει δηλώσει ο ίδιος μάλιστα ότι δεν είναι δεξιά η ΝΔ και ότι τιμά τους …αγώνες της αριστεράς! (Παιδομάζωμα, σφαγές σε Μελιγαλά, Φενεό κλπ). Απλώς οι αφελείς και πονηροί χαζοδεξιούληδες, χρήζουν ψυχιατρικής εξέτασης!, αφού είναι σαν τον σύζυγο που τον απατάει η γυναίκα του και μάλιστα του το λέει στα ίσια και αυτός συνεχίζει να την βλέπει ηθική, πιστή και να την στηρίζει!! Ο Τσεκούριας έχει ακουστεί και για παραξενιές και βίτσια…

  5. Ο μητσοτ δεξιός με νόμο συμβίωσης ευάλωτους ,ζελέ και στελέχη απο πασόκ? Κύρτσο τα λαπάδιασες, δεν βγαίνει ο συλλογισμός σου.

  6. Σωστός κ ο Μάκης, αγαπητή Βασιλική, ότι ο Κύρτσος έπαιρνε μπόλικα money για τις φυλλάδες του κ ακόμη περισσότερα με τη θέση του στο ευρωκυ(?)νοβούλιο που κακώς δεν παραιτήθηκε.
    Καλό είναι επίσης να ξέρουμε ότι προήλθε από την αριστερά αυτό το …αγόρι των κολλεγίων.

    Σωστή ομως κ η Βασιλική, αγαπητέ Μάκη, ότι άσχετα με το παρελθόν του Κύρτσου, οι θέσεις του εναντίον τού Μητσοτάκη (αλλά κ εναντίον πολλών άλλων πολιτικών θεμάτων η προσώπων) είναι σωστές, κάτι που κ πολλοί άλλοι πολιτικοί επιβεβαιώνουν, ασχέτως του καλού η κακού βιογραφικού τους.

    ο γλύπτης (σλουρρρρπ !!!) πράγματι Αυτιάς, εξαπατούσε για πολύ καιρό το προβάτινο ελληνικό κοινό, δήθεν σαν δημοσιογράφος

  7. Σωστός κ ο Μάκης, αγαπητή Βασιλική, ότι ο Κύρτσος έπαιρνε μπόλικα money για τις φυλλάδες του κ ακόμη περισσότερα με τη θέση του στο ευρωκυ(?)νοβούλιο που κακώς δεν παραιτήθηκε.
    Καλό είναι επίσης να ξέρουμε ότι προήλθε από την αριστερά αυτό το …αγόρι των κολλεγίων.

    Σωστή ομως κ η Βασιλική, αγαπητέ Μάκη, ότι άσχετα με το παρελθόν του Κύρτσου, οι θέσεις του εναντίον τού Μητσοτάκη (αλλά κ εναντίον πολλών άλλων πολιτικών θεμάτων η προσώπων) είναι σωστές, κάτι που κ πολλοί άλλοι πολιτικοί επιβεβαιώνουν, ασχέτως του καλού η κακού βιογραφικού τους.

    ο γλύπτης (σλουρρρρπ !!!) πράγματι Αυτιάς, εξαπατούσε για πολύ καιρό το προβάτινο ελληνικό κοινό, δήθεν σαν δημοσιογράφος.
    Έδινε μαγειρεμένα στοιχεία κ παρουσίαζε τις ειδήσεις του στα μέτρα των ημετέρων του. Πολιτικά αποδείχθηκε ένα σίχαμα, λέξη που πολυχρησιμοποιείται τελευταία.

  8. Ανωτέρα πασών των αρετών εστίν η διάκριση!Και ερωτώ:τι ποσοστό των Ελλήνων διαθέτει έστω και ένα 10%του μεγάλου αυτού αγαθού,ώστε να γίνει πρόκριμα αλλαγής εξελίξεων στον θλιβερή αυτή Χώρα; Εκφράζω μόνο την απόλυτη απογοήτευση μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ