Ενας νεκρός Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, υπέγραφε παραστατικά για 6 τουλάχιστον μήνες μετά τον θάνατό του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ…

Μόνο σε αυτή την χώρα θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Ενας νεκρός Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, υπέγραφε παραστατικά για 6 τουλάχιστον μήνες μετά τον θάνατό του!

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Χρυσάγη που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ενός ”περίεργου” τροχαίου με την μηχανή του στις 23/3/2023 στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, 23 μόλις μέρες μετά το ολοκαύτωμα στην Κοιλάδα των Τεμπών και λίγες μέρες πριν την κατάθεσή του στον Ανακριτή.

Μια κατάθεση που αναμενόταν με ενδιαφέρον γιατί σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο Χρυσάγης είχε εξαναγκαστεί στην ”κοπτοραπτική” των ηχητικών της μοιραίας νύχτας.
Την απίστευτη καταγγελία ότι ο νεκρός σε τροχαίο ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης υπέγραφε μήνες μετά το θάνατό του έκανε ο Μιχάλης Χαιρετάκης,στο Facebook:

IMG 5711

IMG 5712

«Ελλάδα 2.0 … Θαύμα-θαύμα. 6 μήνες μετά το θάνατό του ο νεκρός συνεχίζει και υπογράφει…
Πέρα από την κωμικοτραγικότητα της κατάστασης, φαίνεται ότι αρκετούς μήνες μετά η νευραλγική θέση του Διευθυντή Κυκλοφορίας λογικά δεν έχει καλυφθεί και πολλές από τις αρμοδιότητες πέρασαν στον «προσωρινό» διευθύνοντα σύμβουλο και πρώην εξωτερικό σύμβουλο ΚΑΙ για θέματα ασφαλείας.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε αν , πότε και πώς έχει καλυφθεί αυτή η θέση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ