5χρονη που νοσηλεύεται στο Τζάνειο ομολογησε στους γιατρούς πως την κακοποιησε ο πατέρας της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με πόνους στον πρωκτό μεταφέρθηκε χθες Σάββατο στο «Τζάνειο» νοσοκομείο ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις πέντε ετών, με τους γιατρούς να σοκάρονται από την ομολογία του ότι το είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ο πατέρας του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο γιατροί έκαναν ερωτήσεις στο κοριτσάκι, για να καταλάβουν που μπορεί να οφείλονται αυτοί οι πόνοι, με την ανήλικη να παραδέχεται κλαίγοντας ότι το προηγούμενο βράδυ ο πατέρας της την παρενόχλησε στην προαναφερόμενη περιοχή του σώματός της. Κατόπιν τούτου, ενεργοποιήθηκε από το νοσοκομείο το πρωτόκολλο για την κακοποίηση και ενημερώθηκε αρχικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης («100») και ακολούθως η ΥΠΑ, η οποία και επιλήφθηκε και της προανάκρισης.

Παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης και η λήψη DNA για τη διενέργεια εργαστηριακών – συγκριτικών εξετάσεων, η οποία διενεργήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, εντός του νοσοκομείου, ενώ κατασχέθηκε το εσώρουχο που φορούσε. Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Περάματος προσήγαγαν τον κατηγορούμενο στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και ακολούθως στην ΥΠΑ, όπου και συνελήφθη.

Στην κατοχή του πατέρα του κοριτσιού βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, ενώ για το σύνολο του προανακριτικού υλικού ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Πειραιά. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

  1. Τα μυαλά στον αποχυμωτη μπας και ξεβρωμισει λίγο το τοπίο. Σαπιλα παντού…. Τι τους κρατάτε στη φυλακή δεν μπορώ να καταλάβω. Λαϊκά δικαστήρια να τελειώνει εδώ και τώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ