Χιλιάδες χριστιανοί έξω από την εκκλησία του Sidney – θέλουν να λιντσάρουν τον μαχαιροβγάλτη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος ο δράστης ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον ιερέα επειδή άσκησε κριτική στον «προφήτη»…

Αναταραχές ξέσπασαν σε προάστιο του Σίδνεϊ, αφού ένας άνδρας με μαχαίρι επιτέθηκε σε ιερέα και ενορίτες.

Δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν κοντά στην εκκλησία, θέλοντας να πραγματοποιήσουν λιντσάρισμα του εγκληματία. Πέταξαν μπουκάλια και τούβλα στα αυτοκίνητα της αστυνομίας και στο φράγμα που είχαν στήσει. Το πλήθος φώναζε: «Οφθαλμό αντί οφθαλμού» και «Βγάλτε τον έξω», αναφέρει η Daily Mail.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων εναντίον όσων προσπαθούσαν να σπάσουν τον κλοιό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση στην εκκλησία. Λαμβάνουν ιατρική φροντίδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιερέας του Σίδνεϊ Μάρ Μάρι Εμμάνουελ δέχθηκε επίθεση πριν από λίγο κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού κηρύγματος στην εκκλησία Wakeley στα δυτικά της πόλης. Φαίνεται ότι ο δράστης ήταν οπλισμένος με μαχαίρι. Όπως φαίνεται σε βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα, ο δράστης περπάτησε προς το σημείο που στεκόταν ο ιερέας και του επιτέθηκε εν ψυχρώ με το πλήθος που βρισκόταν στην εκκλησία να ουρλιάζει όταν διαπίστωσε τι συνέβαινε.

Ο ιερέας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Πηγές αναφέρουν πως τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης επιτέθηκε και σε παρευρισκόμενους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά τέσσερα άτομα.

To Sky News μεταδίδει πως οι τραυματίες είναι όλοι άντρες, από 20 έως 60 ετών.

Ο δράστης αποκλείστηκε μέσα στο χώρο της εκκλησίας και πλέον έχει συλληφθεί σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.

Ασσύριος Ορθόδοξος Ιερέας σφαγιάστηκε κατά τη διάρκεια κηρύγματος στο Sidney της Αυστραλίας!

Ο Mar Mari Emmanuel, σεβαστός επίσκοπος στην Ασσυριακή Εκκλησία της Ανατολής, στέκεται ως φάρος πίστης και ηγεσίας στην κοινότητά του.

Μεγαλωμένος σε ασσυριακό – αραμαϊκό υπόβαθρο, η βαθιά σύνδεσή του με τις παραδόσεις και τις πεποιθήσεις του λαού του έχει έντονη απήχηση στα μέλη της εκκλησίας.

Μέσω της θέσης του ως επισκόπου, ο Mar Mari Emmanuel συμμετέχει ενεργά σε θρησκευτικές δραστηριότητες, παρέχοντας πνευματική καθοδήγηση και υποστήριξη στην εκκλησία του.

Η αφοσίωσή του εκτείνεται πέρα ​​από τα όρια των τειχών της εκκλησίας, καθώς συχνά συμμετέχει σε ομιλίες και συνεντεύξεις για διάφορα θρησκευτικά θέματα, προσφέροντας ιδέες και προοπτικές που εμπλουτίζουν την κατανόηση της πίστης μεταξύ των πιστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ