Μόσχα: «Η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ ήταν μια όμορφη θεατρική παράσταση», λέει βουλευτής της Δούμας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ είναι μια όμορφη θεατρική παράσταση στον χώρο της ενημέρωσης, δήλωσε ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας, Ντμίτρι Μπελίκ.

Ο Μπελίκ σημείωσε ότι δεν θα γίνει πόλεμος, αφού όλο αυτό μοιάζει περισσότερο με μια όμορφη θεατρική παραγωγή, που αφορά αποκλειστικά και μόνο τον χώρο της ενημέρωσης και την εκτόνωση των αισθημάτων των Ιρανών.

Την χαρακτήρισε μια «απλή συμφωνία» επειδή «υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα δεν πρέπει να αγνοούν ορισμένες ενέργειες μη φιλικών χωρών» και πρέπει να απαντήσουν, αναφέρει το RIA News» .

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Ιράν και το Ισραήλ ισχυρίζονται σοβαρές ζημιές σε υποδομές και εγκαταστάσεις, αλλά δεν υπάρχει πουθενά φωτογραφία ή βίντεο.

 «Ό,τι βλέπουμε τώρα… είναι ένα προγραμματισμένο σενάριο εκδίκησης», πρόσθεσε ο Μπελίκ.

Την Κυριακή, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν δήλωσε ότι οι ιρανικές αρχές προειδοποίησαν τα γειτονικά κράτη για την επερχόμενη επίθεση στο Ισραήλ τρεις ημέρες νωρίτερα, προκειμένου να αποκλείσουν τα μη στρατιωτικά αεροσκάφη από τον εναέριο χώρο τους.

Επισημαίνει, επίσης, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, 185 drones, 36 πύραυλοι κρουζ και 110 πύραυλοι εδάφους-εδάφους εκτοξεύτηκαν στο Ισραήλ, αλλά οι ζημιές  ήταν «σχετικά περιορισμένες».

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ