Τεμπη: Η απάντηση μιας μητέρας στην προκλητική τοποθέτηση Φλωρίδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος και θυμός έχουν προκληθεί μετά τις άκρως προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, ο οποίος επιχειρώντας να διώξει κάθε ευθύνη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη αναφορικά με το θέμα της συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη, άνοιξε το «στόμα» του και δεν ήξερε τι είπε!

Ειδικότερα, αναφερόμενος στο μπάζωμα που έγινε στον τόπο του εγκλήματος από τις πρώτες ημέρες μετά την τραγωδία, ο υπουργός –πετώντας την μπάλα στην εξέδρα– δεν δίστασε να πει πως εάν η κυβέρνηση ήθελε τη συγκάλυψη, θα πέταγε τα χώματα στη… θάλασσα. «Όλα τα υλικά που βρέθηκαν στον χώρο δυστυχήματος ήταν και παραμένουν στη διάθεση των πραγματογνωμόνων.

Αν κάποιος ήθελε να τα εξαφανίσει, θα πήγαινε τα χώματα στη θάλασσα όχι δίπλα σε ιδιωτικό χώρο φυλασσόμενο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φλωρίδης, προκαλώντας τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης. Μία μάνα εξέφρασε την οργή της για όσα τόλμησε να ξεστομίσει ένας υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν είναι τυχαία η συμπαράσταση του απλού κόσμου στις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, και αυτό αποτυπώνεται στα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ