Απατεώνες εξαπάτησαν ηλικιωμενη και της πήραν 100.000 ευρω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Γη κάτω από τα πόδια της «έχασε» μία ηλικιωμένη από την Ηλεία, όταν είδε τις οικονομίες μίας ζωής να πέφτουν στα χέρια απατεώνων, που παρίσταναν τους αστυνομικούς. Οι αδίστακτοι ληστές την έδεσαν και έφυγαν με χρήματα και κοσμήματα, αξίας 100.000 ευρώ!

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο άνδρες γνώριζαν πως ο σύζυγος της ηλικιωμένης απουσίαζε από το σπίτι, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Κρεστένων και αμέσως έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Μέρα-μεσημέρι χτύπησαν το κουδούνι της γυναίκας και όταν εκείνη ρώτησε «ποιός είναι;», προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου. Ωστόσο, όταν η γυναίκα τους άνοιξε την πόρτα, ξεκίνησε για την ίδια το μαρτύριο, αφού την χτύπησαν, την ακινητοποίησαν και την έδεσαν.

Αμέσως μετά έκαναν άνω-κάτω το σπίτι, ώσπου εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο στο οποίο η οικογένεια διατηρεί χρήματα αλλά και αντικείμενα, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 100.000 ευρώ! Στη συνέχεια, με προσεκτικές κινήσεις κατάφεραν να το βγάλουν έξω από το σπίτι και να το φορτώσουν σε ένα λευκό αυτοκίνητο, ενώ ακολούθως τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας δεμένη την γυναίκα.

Η έρευνα της ΕΛΑΣ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και στο πλαίσιο αυτό συγκεντρώνεται υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, με σκοπό οι αστυνομικοί να καταφέρουν να φτάσουν στα ίχνη των αδίστακτων ληστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ