Προκλητικός εμφανίστηκε στο Συμβούλιο της Ευρώπης ο βουλευτής Oleksiy Goncharenko από την Ουκρανία: Το Κόσοβο είναι Ευρώπη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προκλητικός εμφανίστηκε στο Συμβούλιο της Ευρώπης ο βουλευτής Oleksiy Goncharenko από την Ουκρανία. Στην συζήτηση για το Κόσοβο την Τρίτη μίλησε στην αλβανική γλώσσα απευθυνόμενος στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης.

«Θέλω να συγχαρώ το Κόσοβο. Γνωρίζω ότι θα υπάρξει θετική απόφαση. Το Κόσοβο το αξίζει 100%. Είναι μια μεγάλη στιγμή για όλους μας. Ο ελεύθερος κόσμος πρέπει να ενωθεί. Τυραννία και αυτοκρατορίες επιθυμούν εκδίκηση. Ο Πούτιν ήθελε την Ρωσική Αυτοκρατορία. Είδατε τι έγινε; Δείτε τι κάνει στα Βαλκάνια, όπου η Ρωσία ρίχνει λάδι στην φωτιά για έναν μεγάλο πόλεμο. Θέλουμε βήματα ενἀντια σε αυτό. Διότι όπου υπάρχει γκρίζα ζώνη, είναι επικίνδυνο. Το Κόσοβο δεν πρέπει να είναι γκρίζα ζώνη, αλλά μέρος της Ευρώπης. Διότι είναι Ευρώπη. Πρέπει να βοηθήσουμε.

Θέλω να πω στην Σερβία: Επιθυμούσαμε να πάμε με την Σερβία ως Δημοκρατία, αλλά ποτέ δεν θα χτίσετε μια Σερβική Αυτοκρατορία. Δεν υπάρχει πλέον χώρος για τον Αυτοκράτορα.»

Δυστυχώς, η Ελλάδα μέσω της Ντόρας Μπακογιάννη συντάσσεται με αυτές τις ρητορικές…

Πηγή φωτό: rks.news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ