Κοσσυφοπέδιο, Κύπρος, Αιγαίο, Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρος και Ουκρανία: Μια ολιστική γεωπολιτική θεώρηση, ο στόχος είναι οι ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ* απο το hellasjournal.com

Στην Ευρώπη σήμερα ξαναζούμε την εποχή των Σταυροφοριών και του Ναζιστικού μίσους κατά της Ελλάδας και της Δημοκρατίας. Ο Ναζισμός δεν τελείωσε με τη Δίκη της Νυρεμβέργης.

Εκεί απλά τιμωρήθηκαν κάποιοι άνθρωποι αλλά όχι ο Ναζισμός ως αντίληψη κατάργησης της ελευθερίας των λαών. Μεταφυτεύθηκε στην Αμερική και αλλού και επανέρχεται ως η Νέα Τάξη του Κλάους Σβάμπ και άλλων.

Η Γερμανία βοηθούμενη από την Αγγλία, τη Γαλλία και την Αμερική εκδικείται σήμερα τα Βαλκάνια και την Ελλάδα αλλά και τη Ρωσία, για τους ιστορικούς αγώνες του Σερβικού, του Ρωσικού και του Ελληνικού λαού εναντίον του Ναζιστικού Ράιχ. Αλλά και οι λαοί της Ευρώπης τιμωρούνται και παιδαγωγούνται στη μη-δημοκρατία της νεοφανούς ναζιστικής Νέας Τάξης.

Ο Ουκρανικός λαός οδηγήθηκε σε εμφύλιο πόλεμο και στην αδελφοκτόνο γενοκτονία επειδή η Δύση θέλει να υποτάξει την Ανατολή. Εν προκειμένω τη Ρωσία.

Η συνεχιζόμενη σύγχρονη Σταυροφορία και η επίμονη αποικιοκρατική Δυτική γεωπολιτική διάλυσης της Ορθόδοξης Ανατολής είναι το ενυπάρχον επιστημονικό παράδειγμα ερμηνείας της σύγχρονης ιστορίας που μπορεί να καταλήξει και σε παγκόσμιο πυρηνικό όλεθρο.
Όποιος δεν κατανοεί ότι το επόμενο Κόσοβο είναι η Κύπρος, η Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο, και αργότερα η Μακεδονία, αυτός αγνοεί την ιστορία. Εάν μάλιστα αυτός, ή αυτή, είναι πολιτικό πρόσωπο, στην ουσία είναι ο καλύτερος “πράκτορας” της Δυτικής αποικιοκρατίας. Διότι σε όλες τις περιπτώσεις, από την Κύπρο μέχρι το Κοσσυφοπέδιο, ακολουθείται η ίδια στρατηγική:

Ενίσχυση κάποιων μουσουλμανικών στρατηγικών μειονοτήτων, επινόηση, δημιουργία και ενδυνάμωση ασήμαντων γλωσσικών, εθνοτικών και πολιτιστικών μειονοτήτων, που αργότερα θα εκδιώξουν, με τη βοήθεια της Δύσης, τους αυτόχθονες ιστορικούς λαούς και ιδιοκτήτες.

Προφανώς, όταν Έλληνες πολιτικοί ψηφίζουν υπέρ της ένταξης του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης χωρίς να προστατεύεται η Ορθόδοξη Σερβική συνιστώσα του Κοσόβου, η οποία μέσα σε δυο-τρεις δεκαετίες συρρικνώθηκε με διαρκές πογκρόμ και σήμερα απειλείται με ολοκλήρωση της εθνοκάθαρσης και εξαφάνιση, στην ουσία τί κάνουν; Επικροτούν και συνάδουν με την κατάργηση του Διεθνούς Δικαίου και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και αντιφάσκουν με όλες τις Ευρωπαϊκές Αρχές περί Ισονομίας και σεβασμού των μειονοτήτων.

Επιπλέον, δικαιώνουν, αντί να καταγγέλλουν την τουρκική πρακτική στην Κύπρο, στο ανατολικό Αιγαίο και την Θράκη, όπου τα ελληνικά ιστορικά δίκαια περιφρονούνται και με τη σφραγίδα των Ελλήνων πολιτικών και μπαίνουν τα θεμέλια κοσοβοποίησης όλης της Ελλάδας. Ήδη, στη Μακεδονία ακολουθείται η ίδια μεθοδολογία ανάδειξης στρατηγικής μακεδονικής μειονότητας.

Στην ουσία οι «σλαβόφωνοι Μακεδόνες» δεν είναι άλλο παρά Ρωμηοί Ορθόδοξοι Έλληνες που στην Τουρκοκρατία έχασαν την ελληνική γλώσσα τους και συνείδηση. Αντίστοιχα, το Ισλάμ εισάγεται στο Κοσσυφοπέδιο τον 15ο αιώνα και βίαιοι μαζικοί εξισλαμισμοί των αυτόχθονων χριστιανικών λαών, συμπεριλαμβανομένων και των Αλβανών, λαμβάνουν χώρα κατά τον 17ο και 18ο αιώνα. Αυτό συνέβη επίσης και με τους Πομάκους της Θράκης.

Και τώρα, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου δημιουργείται, με τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματική ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων, μουσουλμανική κοινωνία, η οποία αύριο θα διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο και θα απαιτήσει αυτονόμηση των ελληνικών νησιών.

Αλήθεια, δεν καταλαβαίνουν οι Έλληνες πολιτικοί ότι γίνονται ηθικοί αυτουργοί οι ίδιοι στη Γενοκτονία εναντίον των Ελλήνων αυτόχθονων, είτε στο Αιγαίο, είτε στη Θράκη ή όπου αλλού, στη Μακεδονία σήμερα, και αύριο στην Ήπειρο, και μπαίνουν παντού θεμέλια κοσοβοποίησης όλης της Ελλάδος;
Στην ουσία, όχι μόνο στην περιφερειακή αλλά και στην κεντρική Ελλάδα έχουμε το φαινόμενο της κοσοβοποίησης, αφού οι Έλληνες καθίστανται με ταχείς ρυθμούς μειοψηφία με την οδηγούμενη από τους Έλληνες πολιτικούς δημογραφική κατάρρευση και τον διωγμό των Ελλήνων παντού στην ελληνική επικράτεια. Ήδη, ένα περίπου εκατομμύριο νέοι Έλληνες έχουν υποστεί υποχρεωτική μετανάστευση μετά τα Μνημόνια σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης, στη Σκανδιναβία και αλλού.

Στην Κύπρο, οι Λινοβάμβακοι (Λινοπάμπατζοι στην Κυπριακή διάλεκτο) μουσουλμάνοι εξισλαμισμένοι Έλληνες και Φράγκοι χρησιμοποιήθηκαν για να διχοτομηθεί μέσα σε 30 χρόνια η Κύπρος, ενώ τώρα ο Ερντογάν απαιτεί να του παραδοθεί όλη η Κύπρος μετά την κοσοβοποίησή της.

Γι᾽ αυτό, εάν σε ένα μήνα από τώρα, όπου περιμένουμε την απόφαση της Συνόδου Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, ψηφιστεί σε υπουργικό επίπεδο η εισήγηση της κ. Μπακογιάννη για την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου -το οποίο ειρήσθω θα είναι το πρώτο μη αναγνωρισμένο κρατίδιο που θα γίνει μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης- o Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών θα θέσει ουσιαστικά την ταφόπλακα σε όλη την Ελλάδα και θα ανάψει το πράσινο φως κοσοβοποίησης όλης της χώρας, και όχι μόνο της περιφερειακής Ελλάδος, όπως περιγράφει ο Γιάννης Γκίνης εδώ και πολλές δεκαετίες.

Στην ουσία, με την έκθεση της κ. Μπακογιάννη, εάν την αποδεχθεί και την στηρίξει ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών τον ερχόμενο μήνα, θα έχει διαπραχθεί μέγιστο έγκλημα εναντίον όχι μόνον του Σερβικού λαού αλλά και του Ελληνικού λαού σε Ελλάδα και Κύπρο.

Θα θέσει έτσι, ουσιαστικά, τα θεμέλια πλήρους κατάργησης της Ελλάδας ως ιστορικό, ελληνικό και ορθόδοξο, ανεξάρτητο και ελεύθερο κράτος των Ελλήνων. Μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα και ηθελημένη γενοκτονία του ελληνικού λαού δεν θα έχει υπάρξει στη νεότερη ελληνική ιστορία. Πρόκειται σαφώς περί μεγίστης εθνικής καταστροφής.

Στην ουσία, οι Έλληνες πολιτικοί εάν δεν καταλάβουν το έγκλημα που διαπράττουν παραδίδοντας τον σερβικό λαό στις ορέξεις των Αλβανοφώνων του Κοσόβου, θα είναι υπεύθυνοι για πράξη εγκληματική όχι μόνο εναντίον του Σερβικού αλλά και του Ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και όσοι τη συνδράμουν σε αυτό, είναι ο σύγχρονος εφιάλτης παράδοσης και του Σερβικού και του Ελληνικού λαού στους σύγχρονους βαρβάρους εκτελεστές των, Τούρκους, Αλβανούς, και πίσω από αυτούς, νεοταξίτες νεοναζιστές της Δύσης που επιχειρούν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας και του πολιτισμού.

Το πρόβλημα της Δύσης είναι η Ορθόδοξη Ανατολή, την οποία θέλει η Δύση να κρατήσει πολυδιασπασμένη και υπό έλεγχο. Όποιος δεν αναγνωρίζει και δεν κατανοεί αυτήν την ιστορική πραγματικότητα, δεν μπορεί να ερμηνεύσει τα σύγχρονα γεωπολιτικά δρώμενα στην ανατολική Μεσόγειο, το Αιγαίο και τα Βαλκάνια.
Η δυτική γεωπολιτική καθορίζεται από την αέναη φοβία της Δύσης για τυχόν πολιτική ανασύσταση, ενδυνάμωση και συνεργασία των Ορθοδόξων λαών της Ανατολής και των Βαλκανίων, δηλαδή, εν συνόλω της Ορθόδοξης Ανατολής. Αυτό δεν είναι άλλο από το περίφημο Ανατολικό Ζήτημα που ταλανίζει τη δυτική διπλωματία από την εποχή των Σταυροφοριών και την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης το 1204.

Η πολυδιάσπαση και «κυπροποίηση»-κοσοβοποίηση της περιφερειακής Ελλάδας, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρος, ακόμη και Κρήτη, αποτελεί κεντρικό θέμα και συνιστά στρατηγική της Δύσης, όπως αναλύει πριν πολλές δεκαετίες ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης στο βιβλίο του «Τουρκία, το Γειτονικό Ηφαίστειο». Το ίδιο ισχύει, όπως τα γεγονότα δείχνουν, και στην υπόλοιπη Βαλκανική χερσόνησο καθώς και σε άλλες περιοχές της νότιας και Μεσογειακής Ευρώπης.

Αυτό που επιχειρείται σήμερα στη Σερβία με την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, μολονότι δεν πρόκειται περί αναγνωρισμένου κράτους αλλά υβριδικού de facto και όχι de jure κρατικού μορφώματος, είναι η σταθερή συνέχεια της δυτικής πολιτικής με το περίφημο Ανατολικό Ζήτημα. Η Σερβία, η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Μολδαβία, ως ορθόδοξοι λαοί δεν πρέπει ποτέ να αποτελέσουν μια Ορθόδοξη Βαλκανική Κοινοπολιτεία.

Η Ελλάδα ως ανεξάρτητη εθνική και Ορθόδοξη χώρα και ως η άμεσος και φυσική κληρονόμος του Βυζαντίου πρέπει να τελειώσει, προκειμένου να μην μπορεί να διεκδικήσει τους αυτόχθονες ελληνικούς και εξισλαμισμένους λαούς στην Τουρκία, τον Πόντο, την Καππαδοκία, τη Μικρά Ασία και ούτω καθεξής, όταν η Τουρκία διασπαστεί έσωθεν ή από εξωτερικά αίτια.

Τώρα πρέπει να τελειώσει και η Σερβία. Έτσι, η Δύση αποδέχεται, σχεδιάζει και προωθεί την ισλαμοποίηση και τουρκοποίηση των Βαλκανίων, αυτό που είναι γνωστό ως Τουρκικό Ισλαμικό Τόξο, προκειμένου αφενός να αποκλειστεί η Ρωσία από τη Μεσόγειο και αφετέρου να μηδενιστεί η πιθανότητα ανάπτυξης Ορθόδοξου Βαλκανικού Τόξου.

Βασικοί υποστηρικτές των κέντρων της Δύσης για τον έλεγχο και την πολυδιάσπαση της Ελλάδας είναι τα ελληνικά συστημικά και αρχηγικά κόμματα, δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα, τα οποία ελέγχονται έσωθεν από δυτικές Πρεσβείες.

Ο ίδιος έλεγχος ασκείται έσωθεν και σε όλες τις αναδυόμενες πολιτικές πατριωτικές δυνάμεις, με νεοφανείς φιλόδοξους αρχηγούς που περιμένουν με τη σειρά τους να αναλάβουν ρόλο με τις ευλογίες της Δύσης, μέσα ή έξω από τη Βουλή των Ελλήνων, προκειμένου να μη μπορέσει ο ελληνικός λαός να ενωθεί σε ένα κίνημα εθνικό απελευθερωτικό από την δυτική φεουδαρχική αποικιοκρατία.

Όσον αφορά στο Κοσσυφοπέδιο, επιλέχθηκε η Ελλάδα να είναι αυτή που θα αποκεφαλίσει την υπό διωγμόν Ορθόδοξη Σερβική κοινότητα, διαχειριζόμενη αποτελεσματικά τη διαδικασία ένταξης στο Συμβούλιο της Ευρώπης για το μη αναγνωρισμένο διεθνώς αλβανικό κρατίδιο του Κοσσυφοπεδίου, το οποίο επιτελεί σαφώς Γενοκτονία εις βάρος του ιστορικού σερβικού λαού του Κοσόβου.
Η αθλιότητα της νεοταξικής «δεξιάς» που κυβερνά την Ελλάδα από το 2019, αφού πήρε τη σκυτάλη από τη νεοταξική «αριστερά», η οποία αθέτησε τη λαϊκή εντολή του δημοψηφίσματος του 2015, δεν μπορεί παρά να υπακούσει στη Δύση και να δολοφονήσει τον ιστορικό σερβικό λαό του Κοσσυφοπεδίου.

Η λύση του Ανατολικού Ζητήματος θα έρθει από τους λαούς τους ίδιους και όχι από τους υποτηρικτές της Δύσης. Αυτό σημαίνει αυτο-οργάνωση και συνεργασία των Ορθοδόξων λαών των Βαλκανίων στην κατεύθυνση των ενωμένων Βαλκανίων: απελευθέρωση των λαών της Βαλκανικής και της ανατολικής Μεσογείου και δημιουργία μιας βαλκανικής και μεσογειακής ομοσπονδίας Ορθοδόξων λαών. Ποτέ δεν είναι αργά για την ελευθερία, το σωστό, το δίκαιο και το δημοκρατικό.

* Γεώργιος Παύλος
Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

hellasjournal.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ