Εκτός ψηφοδελτίων του Συριζα ο Παπανώτας – Τον πέταξε απο το ευρωψηφοδέλτιο ο Στεφανος Κασελακης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ που -για πρώτη φορά, με δική μου δέσμευση- επέλεξαν οι ίδιοι τους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας. Όμως υπάρχουν περιπτώσεις που ο Πρόεδρος πρέπει να παρέμβει για να μη «φορτώσει» ευθύνες αλλού νίπτοντας τας χείρας του. Ειδικά επειδή οι γυναίκες, δυστυχώς, ακόμη υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις, ανισότητες και έμφυλη βία.

Με λύπη αναγκάζομαι να εξαιρέσω από το Ευρωψηφοδέλτιο τον Δημήτρη Παπανώτα. Γνωρίζω ότι εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση, όμως το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δε χωρεί συζήτηση. Ιδίως για το κόμμα που έχει προμετωπίδα του τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα.

Για να ξεκαθαρίζουμε κάτι. Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν τοποθετήθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίστηκε από την βάση. Αφού μάλιστα πρώτα η αρμόδια εκλογική επιτροπή του κόμματος ενέκρινε την υποψηφιότητά του όπως και των άλλων 203!

Κατά ζητούν την αποπομπή του και μάλιστα για πρωθύστερες δηλώσεις, στρέφονται κατά: Α) της νομιμοποίησης της διαδικασίας, Β)των 64.000+ μελών και φίλων που ξεσηκώθηκαν να πάνε να ψηφίσουν και Γ) κατά της επιτροπής από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε την έγκριση της υποψηφιότητάς του. Ξεκάθαρα.

ΥΓ: Αν παρόλα αυτά, δεν την “σηκώνει” την συγκεκριμένη επιλογη της βάσης, η αριστερή τους συνειδηση, μπορούν να αποχωρήσουν οι ιδιοι από το ψηφοδέλτιο. Καλή συνέχεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ