Δημήτρης Παπανώτας: Για πρώτη φορά αμοντάριστη η δήλωση για την έμφυλη βία – Βίντεο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα για τις γυναίκες, που προκάλεσε σάλο και στοίχισε στο δημοσιογράφο την παρουσία του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσίασε για πρώτη φορά ολόκληρη η εκπομπή του ΣΚΑΪ Fay’s Time.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, που επιμελήθηκε το μοντάζ, σχολίασε ότι «στο μοντάζ συμπυκνώνεις νοηματικά κάτι και δεν αλλοιώνεις. Είναι μια καλή στιγμή να δούμε την πλήρη δήλωσή του χωρίς κανένα μοντάζ».

«Ακούγοντας για πρώτη φορά το αμοντάριστο και συγκρίνοντάς το με το μονταρισμένο, αυτά που αφαίρεσα ήταν το παπούτσι και το κακό το μάτι για το Λάμπρο Κωνσταντάρα και τις πεποιθήσεις του, το κατοχικό σύνδρομο και τα κενά του λόγου του… Όλο το υπόλοιπο είναι ό,τι μεταδόθηκε» σχολίασε ο Νίκος Παρτσώλης.

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας για την αποπομπή του

Ο ίδιος ο κ. Παπανώτας εμφανίστηκε ως καλεσμένος την Παρασκευή 19 Απριλίου, στο «τηλεοπτικό του σπίτι», το Happy Day, για να σχολιάσει τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα κάνω τη χάρη σε αυτούς που με απογοήτευσαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε στην προκριματική φάση», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε αναφερόμενος στον ΣΚΑΪ:

«Μου έκανε εντύπωση που έβλεπα το πρωί σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, που έχει και το πρωτότυπο υλικό της δήλωσής μου, να λένε ότι “δεν μπορεί να μιλάει ο κύριος Παπανώτας για κοπτορραπτική” και έπαιξαν τα 5 δευτερόλεπτα από τα 5 λεπτά με “φλασιά”, είναι δύο κομμάτια ενωμένα. Κοροϊδεύουν τον κόσμο μπροστά στα μάτια του και αυτό είναι απαράδεκτο. Εγώ μπήκα σε αυτόν τον χώρο ως συνδικαλιστής της Αριστεράς, μόνος μου. Δεν δέχθηκα συγχαρητήρια από κανέναν, εξέφρασα την έκπληξη και τη χαρά μου στα μέλη του κόμματος για τις εκλογές και δεν είδα πουθενά τον πρόεδρο, παρά μόνο σε μία εκδήλωση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ