Ευαγγελος Αντωναρος: ενοχλεί η δριμύτατη κριτική που ασκώ στον πρωθυπουργο Μητσοτάκη και δεν με καλούν στην Ερτ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την περασμένη Κυριακή είμαι και ΕΠΙΣΗΜΑ πια υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με την τιμητική ψήφο των πολιτών της Αττικής.

Από εκείνη τη μέρα δημοσιογράφοι που ξέρουν να κανουν τη δουλειά τους με “βομβαρδίζουν” με προσκλήσεις για συνεντεύξεις σε όλους σχεδόν τους τηλεοπτικους και ραδιοφωνικούς σταθμους και ιστότοπους της χώρας Ανταποκρινομαι με χαρα στα πλαίσια του περιορισμένου άλλωστε χρόνου που έχω στη διάθεσή μου.
Υπάρχει μια εξαίρεση.

Τη λένε ΕΡΤ.
ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ.ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΤΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.
Σιγή ιχθύος. Κι ας εχει πολλα κανάλια και σταθμους.

Δεν μπορεί να μη ξέρουν ότι είμαι υποψήφιος. Άλλωστε φρόντισα να το πληροφορηθουν — στην απιθανη περίπτωση που δεν το ήξεραν — στέλνοντας σχετικό γραπτό μήνυμα στο ανωτατο δυνατό επίπεδο.

Ξέρω. Προφανώς δεν τους αρεσουν οι δημόσιες παρεμβάσεις μου.
Κάποιοι εκ των έσω μου λένε ότι τους ενοχλεί η δριμύτατη κριτική που ασκώ στον πρωθυπουργο Μητσοτάκη. Άλλοι μου λένε ότι υπάρχει άγραφο ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για δικές μου εμφανίσεις εκει παρά τις σχτικές ρυθμίσεις για ΙΣΟΜΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΊΩΝ που προβλέπουν οι εκλογικες και άλλες διατάξεις.

Δεν θέλω να το πιστέψω.
Αλλά.κρίνοντας από τη σταση τους και την ένοχη σιωπη τους δεν ξέρω πια τι να πιστεψω.

Απλά κάνω τη διαπίστωση ότι τα σημερινά αφεντικά της ΕΡΤ μεταχειρίζονται την ΕΡΤ ως βιλαετι τους. Όπως ακριβώς κάνει ο Μητσοτάκης με τη χώρα. Και εισπράττει, όχι μόνο απο μένα, τη δριμελθα κριτική που του αξίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ