Τάκερ Κάρλσον: Η αποκάλυψη του αιώνα για το αμερικανικό πραξικόπημα και τον Αττίλα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κορυφαίος αμερικανός δημοσιογράφος που κυριολεκτικά σαρώνει το διαδίκτυο, είναι ο πρώτος που τολμά και αποκαλύπτει μία από τις πιο βρώμικες ιστορίες στην σύγχρονη πολιτική. Είναι ο πρώτος για την ακρίβεια που περιγράφει το σκάνδαλο Watergate ως ένα πραξικόπημα κατά του εκλεγμένου προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον, με αποτέλεσμα να αναλάβει τα ηνία της χώρας ο μοναδικός μη εκλεγμένος πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Τζέραλντ Φορντ!

Αυτός ο μη εκλεγμένος πρόεδρος, ήταν που επέτρεψε στους Τούρκους να εισβάλουν στην Κύπρο και να διαπράξουν γενοκτονία κατά του κυπριακού ελληνισμού. Και για όσους έχουν αμφιβολίες, ο συγκεκριμένος, μη εκλεγμένος πρόεδρος, ήταν αυτός που έβαλε βέτο δύο φορές, όταν το αμερικανικό κογκρέσο ενέκρινε εμπάργκο κατά της Τουρκίας!

Ο Κάρλσον όμως, είναι ο μόνος που τολμά και υπενθυμίζει την σκοτεινή ανατροπή του Ελληνικής καταγωγής αντιπροέδρου του Νίξον, του Σπύρου Άγκνιου!
Χωρίς την ανατροπή του εκλεγμένου αντιπροέδρου των ΗΠΑ, ο Φορντ δεν θα γινόταν ποτέ πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

IMG 5839
Ρίτσαρντ Νίξον – Σπύρος Άγκνιου. Ο δημοφιλέστερος πρόεδρος και αντιπρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, ανατράπηκαν με πραξικόπημα

Εάν κάποιος αναλύσει προσεκτικά τα γεγονότα, θα δει για άλλη μια φορά την δράση του τουρκικού παρακράτους, το οποίο διοχετεύει δισεκατομμύρια δολάρια σε λομπίστες, καθώς διαθέτει άφθονο μαύρο χρήμα από τις εγκληματικές ενέργειες που υποθάλπει. Με χαρακτηριστικότερο φυσικά, το εμπόριο ηρωίνης.

Αυτός είναι και ο λόγος που το Watergate ακόμα και σήμερα θεωρείται προπαγανδιστικά ως μεγάλη δημοσιογραφική αποκάλυψη, αντί για ένα στυγνό πραξικόπημα κατά του δημοφιλέστερου πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, ενώ είχε προηγηθεί η σκευωρία κατά του δημοφιλέστερου αντιπροέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ, Σπύρου Άγκνιου.

Τι αποκάλυψε ο Κάρλσον

Ο Τάκερ Κάρλσον εξηγεί πώς το FBI και η CIA πραγματοποίησαν πραξικόπημα για να εξοντώσουν τον Πρόεδρο Ρίτσαρντ Νίξον με τη βοήθεια του «δημοσιογράφου» Μπομπ Γούντγουορντ.

«Ο Ρίτσαρντ Νίξον απομακρύνθηκε από το FBI και τη CIA και με τη βοήθεια του Μπομπ Γούντγουορντ». Τον αξιωματικό πληροφοριών του ναυτικού, ο οποίος υπηρετούσε στον Λευκό Οίκο και μέσα σε ένα βράδυ, μεταμορφώθηκε σε «ρεπόρτερ» της Γουάσινγκτον Ποστ!

«Ο Γούντγουορντ ήταν αυτός ο τύπος. Και ποια είναι η κύρια πηγή του για το Watergate; Ω, ο νούμερο δύο τύπος στο FBI! Λοιπόν, έχουμε τον αξιωματικό πληροφοριών ναυτικού να συνεργάζεται με τον αξιωματούχο του FBI για να καταστρέψουν τον εκλεγμένο πρόεδρο. Άρα αυτό είναι ένα πραξικόπημα του βαθέως κράτους!».

«Ο Ρίτσαρντ Νίξον εξελέγη με περισσότερες ψήφους από οποιονδήποτε πρόεδρο στην αμερικανική ιστορία στις εκλογές του 1972».

«Ο πιο δημοφιλής πρόεδρος στην εκστρατεία επανεκλογής του, και δύο χρόνια αργότερα, έφυγε, ανατράπηκε από έναν αξιωματικό της ναυτικής υπηρεσίας, το νούμερο δύο στο FBI και ένα σωρό υπαλλήλους της CIA».

Είχε προηγηθεί μάλιστα η ανατροπή του Σπύρου Άγκνιου για δήθεν φορολογικό σκάνδαλο! Προηγήθηκε η ανατροπή του εκλεγμένου αντιπροέδρου, για να αναλάβει με το ζόρι αντιπρόεδρος ο Τζέραλντ Φορντ! Μόλις ανατράπηκε ο Νίξον, αυτός ο τυχάρπαστος, εξελέγη πρόεδρος!

«Πείτε μου τι είναι αυτό. Αυτά είναι τα γεγονότα. Αυτά δεν είναι αμφισβητούμενα γεγονότα».

Γεγονότα, που πλήρωσε με το αίμα του ο κυπριακός ελληνισμός, θα συμπληρώναμε εμείς. Φυσικά, ο δαιμόνιος Χένρι Κίσινγκερ, ο σφαγέας του ελληνισμού, παρέμεινε στη θέση του, δίπλα στον Τζέραλντ Φορντ, για να ολοκληρωθεί το έγκλημα

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΗΜΕΙΑ:

    (1) Ο Tucker Carlson είναι άκρως αναξιόπιστη πηγή. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που δημοσίως αναπαρήγε από το βήμα του συντηρητικού δικτύου FOX τα ψεύδη του Donald Trump για δήθεν εκλογική απάτη υπέρ του Joe Biden, όταν την ίδια περίοδο ιδιωτικώς αμφισβητούσε τον ισχυρισμό αυτό σε συνομιλίες με συναδέλφους μέσα στο δίκτυο, όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια συλλογής στοιχείων προανακριτικής διαδικασίας κατόπιν κατάθεσης μήνυσης από εταιρεία μηχανημάτων ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για συκοφαντία κατά του FOX, με συνέπεια να απολυθεί από το συγκεκριμένο δίκτυο παρά την υψηλή τηλεθέαση της έως τότε εκπομπής του. Σημειωτέον ότι το FOX επέλεξε τη λύση του εξωδικαστικού συμβιβασμού από την επίσημη διεξαγωγή της δίκης, που θα το είχε διασύρει παντελώς. Τα δεδομένα αυτά υποδηλώνουν ότι ο Tucker Carlson ήταν ένοχος παραπλάνησης τηλεθεατών, και το FOX το γνώριζε.

    (2) Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο ξεκίνησε όταν ο Richard Nixon βρισκόταν ακόμη στην Προεδρία των ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι πιθανότατα δεν ήταν σε ψυχολογική κατάσταση που του επέτρεπε να εκπληρώνει τα καθήκοντά του. Η λήξη της Προεδρίας του Nixon και η παράδοση της σκυτάλης στον Ford έλαβε χώρα στις 9 Αυγούστου 1974, άρα μετά την αρχική φάση της εισβολής και λίγες ημέρες πριν την τελική της φάση. Θα μπορούσε επομένως να ειπωθεί ότι η καταραμένη εισβολή συνέβη ακριβώς επάνω στη μεταβατική φάση για τον κάτοχο του Προεδρικού Αξιώματος των ΗΠΑ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Υπηρεσίες του Αμερικανικού Δημοσίου έπαψαν να λειτουργούν εξαιτίας του γεγονότος αυτού. Ο ρόλος προσώπων όπως ο Henry Kissinger έχει τεκμηριωθεί, και δεν θα πρέπει να λησμονείται, αν και η πολιτική στάση του ανθρώπου αυτού δεν είναι ούτε δίκαιο ούτε ακριβές να χρωματίζει τις ΗΠΑ εν συνόλω.

    (3) Ενώ μεν αληθεύει ότι από πλευράς λαϊκής ψήφου, η διαφορά υπέρ του Nixon ήταν και είναι η μεγαλύτερη στην Ιστορία των ΗΠΑ σε απόλυτους αριθμούς αγγίζοντας τα 18 εκατομμύρια, η Προεδρία απονέμεται από τις ψήφους του Εκλεκτορικού Συλλόγου («Κολλεγίου») και όχι του Εκλογικού Σώματος. Υπό αυτή την έννοια, η νίκη του Nixon δεν ήταν η μεγαλύτερη αλλά υπολείπεται, εκτός του μεταγενέστερου Ronald Reagan, επίσης και του προγενέστερου Franklin Roosevelt. Αντιστοίχως, από απόψεως ποσοστού λαϊκής ψήφου, ο Nixon χάνει και από τον Roosevelt και από τον Lyndon Johnson, επίσης προγενέστερο, χωρίς να αναφέρονται οι πρώτοι Ιδρυτές – Πρόεδροι των ΗΠΑ. Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι η αποχή ήταν πολύ μεγαλύτερη στην ιστορική νίκη του Nixon το 1972 από τη νίκη του Johnson το 1964 αλλά και τη νίκη του ιδίου του Nixon το 1968. Και ότι η όποια δημοφιλία του μετά εξανεμίστηκε.

    (4) Ενώ o Gerald Ford είναι όντως ο μοναδικός μη-εκλεγείς Πρόεδρος (και προηγουμένως Αντιπρόεδρος) των ΗΠΑ, τυπικώς τουλάχιστον δεν υπάρχει καμία αντικανονικότητα στην ανάδειξή του στην Προεδρία. Προβλέπεται από την επίσημη ακολουθία διαδοχής του Προέδρου η οποία προϋπήρχε όλων των συμβάντων που τον οδήγησαν στο ύπατο αξίωμα, και τοποθετεί πρώτα μεν τον Αντιπρόεδρο (βάσει καθαρής Συνταγματικής επιταγής – ο οποίος ταυτοχρόνως είναι και Πρόεδρος της Γερουσίας) έπειτα δε τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, και έπειτα άλλα στελέχη της Ομοσπονδιακής Διοίκησης. Παρά τις μεταβολές των κανονισμών, η ακολουθία αυτή τελούσε εν ισχύι πολύ πριν από τη διακυβέρνηση του Nixon, και με κάθε επισημότητα ήδη από την Αναθεώρηση – Επέκταση του 1967 και εξής, ενώ εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα, υπαγορεύοντας τις επιλογές συνέχισης της διακυβέρνησης εν μέσω κρίσεων.

    (5) Είναι τουλάχιστον παράξενο, αν όχι οφθαλμοφανώς γελοίο, να κάνει λόγο ο Tucker Carlson για συνωμοσία των μυστικών υπηρεσιών και του «βαθέος κράτους» (ναι, με όμικρον, γιατί είναι γενική πτώση και όχι επίρρημα) εναντίον του Nixon όταν δύο από τους βασικούς και πρωταγωνιστικούς εμπλεκομένους στο περίφημο σκάνδαλο Watergate στην ομάδα του Nixon ήταν ο Howard Hunt της CIA και ο Gordon Liddy του FBI, χωρίς να αναφέρουμε μάλιστα τον Γενικό Εισαγγελέα (Υπουργό Δικαιοσύνης) John Mitchell που είχε τεθεί και επικεφαλής της Επιτροπής Επανεκλογής του Προέδρου, στην ιστορική εκλογική νίκη που προαναφέρθηκε. Και γίνεται ακόμα πιο παράξενο ή/και γελοίο όταν συλλογιστεί κανείς ότι ο Gerald Ford (ο δήθεν «ανατροπέας» ή έστω «αντικαταστάτης» του Nixon) ήταν και εκείνος που του απένειμε χάρη άνευ όρων, ενώ επρόκειτο να διερευνηθεί περαιτέρω και ενδεχομένως να οδηγηθεί σε δίκη.

    (6) Αν η πρόθεση της συνωμοσίας ήταν η υπονόμευση του Nixon, είναι απορίας άξιο γιατί αφέθηκε να σημειώσει τη νίκη των ιστορικών διαστάσεων που αναφέρει ο Tucker Carlson, όταν η διάρρηξη στο Watergate έλαβε χώρα πριν τις επίμαχες εκλογές. Είναι απορίας άξιο γιατί η διαδικασία της αποκάλυψης συνεχιζόταν επί δύο ολόκληρα χρόνια, με το συντριπτικό μέρος του Τύπου της Χώρας να μη δίνει αρχικώς καμία σημασία στα άρθρα της Washington Post, αντί να γίνει μία, καίρια, συγκλονιστική αποκάλυψη που να ταράξει εκ θεμελίων το πολιτικό κατεστημένο. Και τέλος, είναι απορίας άξιο γιατί το πλέον κομβικό άτομο της συνωμοσίας δεν απέφυγε τη δίκη και την καταδίκη για τα έργα του «βαθέος κράτους», μόνο και μόνο για να λάβει χάρη από τον Ronald Reagan που αποτελεί ακόμα και σήμερα το πιο εμβληματικό πρόσωπο των συντηρητικών, εκτός του Donald Trump τον οποίο και υποστηρίζει ο Tucker Carlson.

    (7) Η ερμηνεία του Watergate είναι εσφαλμένη. Η περίφημη προτροπή του Mark Felt προς τον Bob Woodward και κατ’ επέκταση τον Carl Bernstein και τον Ben Bradlee (πώς του ξέφυγε του Tucker Carlson ο παλιός φίλος του JFK άραγε;) να ακολουθήσουν τα χρήματα οδηγούσε στη ρίζα της επίλυσης του γρίφου της διάρρηξης. Όμως, ελάχιστοι έκαναν τη σύνδεση ανάμεσα σε αυτή τη ρήση και στην οδηγία που είχε δοθεί στους διαρρήκτες να αναζητήσουν στα έγγραφα των Δημοκρατικών «οτιδήποτε είχε αριθμούς επάνω» (που παρέπεμπαν σε χρηματικά ποσά) ακριβώς κατά την προεκλογική περίοδο. Υπήρξαν άτομα που τα είπαν όλα ανοιχτά στον Larry O’Brien αλλά ο τελευταίος δίστασε να προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις ελλείψει ατράνταχτων πειστηρίων. Ίσως κάποιοι θα εκπλαγούν όταν μάθουν ότι υφίσταται ιστορική γραμμή απευθείας διασύνδεσης του Αμερικανικού Watergate με το Ελληνικό αντίστοιχό του.

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΥΦΛΑ ΤΟΝ TUCKER CARLSON

  2. Η όλη ανωμαλία εξυπηρέτησε τα σχέδια του καταχθόνιου Κίσινγκερ! Ή τώρα ή ποτέ!Η μεροληψία με το ψυχρό μάτι της πολιτικής υπέρ τηςΤουρκίας, τουλάχιστον ήταν ύποπτη..

  3. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:

    (8) Διευκρινίζω, κατόπιν παρότρυνσης φιλικού προσώπου, ότι για τη διαδοχή του Προέδρου των ΗΠΑ υπάρχουν δύο νομικές λύσεις, με σαφή διάκριση σημαντικότητας: η 25η Συνταγματική Αναθεώρηση (του 1967 όπως ανέφερα ήδη) και ο Νόμος Προεδρικής Διαδοχής που υπάρχει, με τροποποιήσεις, σχεδόν από την αρχή του Αμερικανικού Κράτους. Οι δύο αυτές νομικές λύσεις δεν ταυτίζονται αναγκαία ως προς την έκβαση. Στην περίπτωση Nixon-Agnew, ο νόμος θα έφερνε στέλεχος της αντιπολίτευσης στην εξουσία. Επειδή όμως το Σύνταγμα προφανώς υπερισχύει των απλών νόμων, επελέγη – από τον Nixon! – στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος. Αυτό όμως είχε ως παράπλευρη συνέπεια την ατονία του κομματικού οπαδισμού και την ευόδωση της διερεύνησης του σκανδάλου. Είναι δύσκολο να γραφεί η κάθε λεπτομέρεια σε ένα απλό σχόλιο. Παρά ταύτα, λυπάμαι που αφέθηκε περιθώριο σύγχυσης και παρερμηνείας.

    (9) Ο Bob Woodward είχε σπουδάσει με υποτροφία Εφέδρου Αξιωματικού του Ναυτικού, και υπηρέτησε για χρόνια μετά την αποφοίτησή του. Ενάντια στα λεγόμενα του Tucker Carlson, δεν «μεταμορφώθηκε σε δημοσιογράφο της Washington Post σε ένα βράδυ», αλλά μετά από την παρέλευση ενός ολόκληρου έτους, καθώς αρχικά δεν διέθετε την απαιτούμενη δημοσιογραφική εμπειρία, και η αίτηση πρόσληψής του απορρίφθηκε από την εφημερίδα. Έπειτα από θητεία σε άλλο λιγότερο γνωστό έντυπο επανεξετάστηκε η περίπτωσή του και μόνο τότε έγινε αποδεκτός, ενώ ανέλαβε την ανταπόκριση του Watergate ως ο νεότερος που του ανατίθεται η «λάντζα». Γνώριζε εκ των προτέρων τον Mark Felt, που αποτέλεσε πηγή και στην επίθεση κατά του ρατσιστή Κυβερνήτη της Αλαμπάμα George Wallace, λόγω υπηρεσίας του Woodward στο Λευκό Οίκο (αυτό αληθεύει) χωρίς όμως να υπάρχει κάτι το παράτυπο σε αυτό.

    (10) Όσο για τον Spiro Agnew, ο ίδιος δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν αντιμάχεται τις κατηγορίες φοροδιαφυγής σε βαθμό κακουργήματος, και υπέβαλε την παραίτησή του. Το σκάνδαλο του χρηματισμού και της δωροληψίας υπήρχε από την εποχή που ήταν Κυβερνήτης του Maryland, και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το Watergate. Προσοχή: ο Tucker Carlson είναι άνθρωπος που αναμειγνύει ελάχιστες αλήθειες με ασύστολα ψεύδη, δεν διστάζει ούτε στιγμή να περάσει στη συνωμοσιολογία, στην κινητοποίηση κάθε είδους ελατηρίων και αντανακλαστικών, στην υποδαύλιση και εκμετάλλευση της οργής και του συναισθήματος εν γένει, και σε πολλαπλών χρήσεων διαχείριση εντυπώσεων με συγκεκριμένη πολιτική και οικονομική στόχευση που δεν είναι πάντοτε ορατή εκ των προτέρων στο κοινό του. Αξίζει να αναλογιστούν οι Έλληνες ποια τεχνάσματα αντιγράφουν πιστά τα εγχώρια μέσα φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας.

    ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ