Εξαπάτησαν ηλικιωμενη και την πήραν 5.000 ευρω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρειάστηκαν εννέα ημέρες για να καταφέρουν οι άνδρες της Αστυνομίας στην Πιερία, να φτάσουν στα ίχνη του κακοποιού, που έπεισε μία ηλικιωμένη πως στενή της φίλη έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με αποτέλεσμα να της αρπάξει τις οικονομίες μίας ζωής, που ανέρχονται σε χιλιάδες ευρώ!

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της 10ης Απριλίου, όταν η ηλικιωμένη δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που ισχυρίστηκε ότι η φίλη της είχε τραυματιστεί και χρειαζόταν χρήματα για την χειρουργική επέμβαση που έπρεπε να γίνει άμεσα. Μάλιστα, στο τηλέφωνο ακουγόταν μια συνεργός του που παρίστανε την τραυματισμένη γυναίκα. Με τον τρόπο αυτό, ο κακοποιός κατάφερε να την πείσει να του παραδώσει όλες της τις οικονομίες, που ανέρχονται σε 5.000 ευρώ.

Στο σπίτι του θύματος της απάτης έφτασε ένας αλλοδαπός, ο οποίος παρέλαβε το χρηματικό ποσό κι έγινε καπνός. Λίγη ώρα αργότερα, έντρομη η ηλικιωμένη συνειδητοποίησε πως πρόκειται για απάτη και ενημέρωσε σχετικά την Ασφάλεια Κατερίνης.

Τελικά, μετά από ενδελεχείς έρευνες εντοπίστηκε ο «εισπράκτορας» την Παρασκευή και στην κατοχή του βρέθηκε ολόκληρο το ποσό που του παρέδωσε η ηλικιωμένη και της αποδόθηκε.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απάτη υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης και αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των συνεργών του και την εξιχνίαση τυχόν άλλων παρόμοιων περιστατικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ