Σάλος με το βιντεο απο το παρελθόν με την Μαρίνα Σάττι στην ροκ όπερα Διαμονές με την Αννα Βισση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δαίμονες ονομάζεται η ροκ όπερα, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση, σε μουσική Νίκου Καρβέλα και λιμπρέτο του Σταύρου Σιδερά. Η παράσταση ανέβηκε τον Νοέμβριο του 1991 στο θέατρο Αττικόν για δυο συνεχόμενες χρονιές (1991-1993) σε μουσική διεύθυνση Μιχάλη Ροζάκη και σκηνοθεσία του Ρότζερ Ουίλιαμς, τα σκηνικά και τα κοστούμια ήταν του Νίκου Πετρόπουλου, ενώ οι χορογραφίες του Τζέφρι Κάρτερ. Β’ Σκηνοθέτης και Διευθυντής Σκηνής ήταν ο Μιχάλης Παπαμιχάλης. Συμμετείχαν οι ηθοποιοί Τζον Μοδινός (που αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Μούτσιο τη δεύτερη σεζόν), Γιάννης Σαμσιάρης και Μαριάνθη Σοντάκη (που τη δεύτερη σεζόν αντικαταστάθηκε από την Μπέσυ Μάλφα).

Η παράσταση Δαίμονες θεωρείται η δεύτερη ροκ όπερα για τα ελληνικά δεδομένα (η πρώτη θεωρούνται τα Απέραντα Χωράφια του Κώστα Τουρνά). Τα τραγούδια της παράστασης κυκλοφόρησαν δισκογραφικά την πρώτη χρονιά, ενώ η δεύτερη χρονιά προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Τον Μάρτιο του 2013 η παράσταση ανέβηκε ξανά, στο θέατρο Παλλάς σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Πρωταγωνίστρια ήταν και πάλι η Άννα Βίσση, ενώ την πλαισίωσε ένας θίασος που αποτελείτο από 21 ηθοποιούς-χορευτές, ανάμεσά τους η Εβελίνα Παπούλια, ο Παναγιώτης Πετράκης και ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης. Σε αυτήν την παράσταση εμφανιζόταν και η Μαρίνα Σάττι.

Με πληροφορίες απο το el.wikipedia.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ