Κόρη του μηχανοδηγού στα Τεμπη: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κατάλαβε ότι το τρένο μπαίνει ανάποδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κόρη του μηχανοδηγού της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας στο δυστύχημα στα Τέμπη αποκλείει το ενδεχόμενο να μην κατάλαβε ο πατέρας της ότι το τρένο έμπαινε σε ανάποδη γραμμή.

Μιλώντας για την σιδηροδρομική τραγωδία με 57 νεκρούς, ανάμεσά τους και ο μηχανοδηγός, η κόρη του μίλησε στο Star, αναφέροντας κατηγορηματικά: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κατάλαβε ότι μπαίνει ανάποδα». Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να μη σταμάτησε και να μην πήρε επιβεβαίωση, να μην ρώτησε. Το λέμε από την πρώτη μέρα, όπως και οι συνάδελφοί του. Ήρθε η στιγμή που πλέον αυτό αποδεικνύεται μέσα από την δικογραφία, όχι από λόγια», ανέφερε η κόρη του Γιώργου Κουτσούμπα. «Δηλαδή πλέον, μέσα από έγγραφο της δικογραφίας αποδεικνύεται ότι σταμάτησε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κατάλαβε ότι μπαίνει σε ανάποδη γραμμή», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το στοιχείο που έχει στα χέρια της η οικογένεια και δείχνει ότι το τρένο σταμάτησε μετά την Λάρισα, προκύπτει μετά από μήνυση τραυματία. «Λίγα λεπτά μετά την στάση στη Λάρισα, το τρένο σταμάτησε και πάλι και ακινητοποιήθηκε κάποια λεπτά χωρίς να υπάρχει στάση σε κάποιο σταθμό. Κοιτάξαμε έξω προσπαθώντας να καταλάβουμε τι συμβαίνει, αλλά δεν βλέπαμε τίποτα παρά μόνο βαθύ σκοτάδι», φέρεται να σημειώνεται στην μήνυση.

Η οικογένεια Κουτσούμπα υποστηρίζει ότι μετά την αναχώρηση του τρένου το μοιραίο βράδυ από την Λάρισα, υπάρχει σιγή στις συνομιλίες για 11 ολόκληρα λεπτά. «Με θυμώνει ότι ενάμισι χρόνο μετά, παλεύουμε για τα αυτονόητα. Εγώ έπρεπε να είμαι σπίτι μου και να πενθώ τον πατέρα μου. Όχι αυτή την στιγμή να παλεύω για να μάθω τι έχει γίνει. Δεν ήταν δική μου δουλειά αυτή. Ήταν του κράτους», ξέσπασε, η κόρη του εκλιπόντος. Η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί και δικαστικά, καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ