Θερμή υποδοχή του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπη της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Κάτσε εδώ που περνάς ωραία και σ’ αγαπάνε, σε προσέχουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επέστρεψε ο Δημήτρης Παπανώτας στα παλιά του τηλεοπτικά λημέρια μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τεθεί εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. «Δημητράκη, καλώς μας ήρθες!» τον υποδέχτηκαν λέγοντας οι συνεργάτες του στην εκπομπή Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε λέγοντας «το δεύτερο αγροτικό. Έχεις καταλάβει ότι όποτε φεύγεις δεν σε πάει καλά, κάτσε στα αυγά σου! Κάτσε εδώ που περνάς ωραία και σ’ αγαπάνε, σε προσέχουν».

Με νέα ανάρτηση και με φόντο όσα ανέφερε για τον Στέφανο Κασσελάκη πραγματοποίησε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι θεωρεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας».

«Τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον πολιτικό μας βίο και εξακολουθώ να τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν πολιτική οντότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας και σε καμία περίπτωση μια μικρή δική μου περιπέτεια δε θα άλλαζε αυτή μου την πεποίθηση.

Λάθη κάνουν όλοι οι πολιτικοί και η λάθος (ίσως) κρίση του για μένα, δεν ρίχνει το πολιτικό του ύψος. Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Αν τη στιγμή της κρίσης και σε συζήτηση με ένα σύντροφο είπα μία κουβέντα παραπάνω, είναι από την ένταση της στιγμής κι όχι πολιτική τοποθέτηση.

Τις τοποθετήσεις μου τις κάνω ως πόστ κι όχι σε προσωπικές συζητήσεις. Σας ευχαριστώ όλους και παρακαλώ το θέμα να τελειώνει και να πάμε παρακάτω. Στα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας για τον διάλογο επί των οποίων παραχωρώ την θέση μου σε όλους εσάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ