Τονοσαλάτα με ζυμαρικά, κόκκινα φασόλια, αβοκάντο και καλαμπόκι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τονοσαλάτα με κόκκινα φασόλια και καλαμπόκι είναι το απόλυτο χορταστικό, γρήγορο και πεντανόστιμο γεύμα του καλοκαιριού. Σε αυτή τη συνταγή ξεχάστε τη μαγιονέζα, τόσο το αβοκάντο όσο και ο καπνιστός τόνος την αντικαθιστούν επάξια!

Διαδικασία

Βήμα 1

Στο μπλέντερ πολτοποιούμε τα μυρωδικά με το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, προσθέτουμε το λάδι που ετοιμάσαμε και τους χυμούς από το μοσχολέμονο και το λεμόνι.

Βήμα 2

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι ή λεμόνι. Σερβίρουμε την τονοσαλάτα αμέσως, με επιπλέον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και χυμό λεμόνι.

Φωτογραφία: Εύα Μονοχάρη cantina.protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ