Έσβησε αθορυβα στα 76 του χρόνια ένας σπουδαίος πρωταγωνιστης του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ο Κώστας Στεφανάκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας συνάδελφος μας έφυγε σήμερα…Αποχαιρετάμε τον Κώστα Στεφανακη , που γεννηθηκε το 1948, έναν αθόρυβο ηθοποιό που ερμήνευσε δεκάδες χαρακτηριστικους ρόλους στον ελληνικό κινηματογράφο και στα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του κ να γνωρίσω έναν καλοκάγαθο άνθρωπο που έπαιζε συνήθως σκληρούς ρόλους.

ΚΑΛΟ ταξιδι αγαπημένε μας φίλε και ειλικρινή συλληπηρια στην οικογένεια σου.

Η εξοδιος ακολουθία θα γίνει στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου στη μια το μεσημέρι την Πέμπτη.

Γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης φοίτησε στη δραματική σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Συμμετείχε, κατά κύριο λόγο με ρόλους κομπάρσου, σε πολλές ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου όπως οι «Βίβα Ρένα», «Η λεωφόρος του μίσους», «Το κορίτσι του λούνα παρκ», «Επιχείρηση Απόλλων», «Το λεβεντόπαιδο», «Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου», «Η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά» κ.α.

Αργότερα έπαιξε σε καλτ βιντεοκασέτες αλλά και σε ταινίες γνωστών σύγχρονων σκηνοθετών όπως ο Νίκος Κούνδουρος («Μπορντέλο»), ο Παντελής Βούλγαρης (Πέτρινα χρόνια») και ο Σωτήρης Γκορίτσας («Απ’το χιόνι») αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων «Οι Πανθέοι», «Οδός Ανθέων», «Μαρία η Άσχημη», «Γιούγκερμαν» κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ