Παύλος Πολακης: Η αφαίμαξη συνεχιζεται απο Μητσοτακη και διυλιστηρια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αφαίμαξη συνεχιζεται απο Μητσοτακη και διυλιστηρια!!!
Και το δουλεμα απο τα καναλια επιδης!!
87 δολλαρια το βαρελι σημερα!

Παύλος Πολάκης 👇🏽⛽️🆘️
Με τιμή βαρελιού σήμερα στα 87 δολάρια ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ πχ ,ΣΤΑ 2,08 ευρω;;;;;;;;;;;;;
Έπρεπε να πωλείται στο 1,20-1,25 !!!!

Τα διυλιστήρια εκτίναξαν ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ,το κέρδος τους σαν βαρέλι διυλιζόμενου πετρελαίου στα 36-39 δολάρια το βαρέλι απο 7-9 δολάρια που ήταν 2 χρόνια πριν!

Έτσι ανέβηκε η τιμή και όχι λόγω Ουκρανίας,Σουέζ,Συρίας,Ισραήλ,Περσίας κλπ κλπ που είναι ο σανός που μας ταΐζουν τα κανάλια του Μητσοτάκη!!

Και Βέβαια γιατί ο Μητσοτάκης δεν μειώνει το ΕΦΚ (ειδικό φόρο κατανάλωσης ) στα καύσιμα από τα 700 ευρώ τον τόνο στα 400 ευρώ που ειναι το χαμηλότερο όριο που επιτρέπει η Ε.Ε και έχουν κάνει όλες σχεδόν οι χώρες της Ευρώπης για να ανακουφίσουν τους καταναλωτές τους .

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ(φωτο 1) Αλλιώς η αφαίμαξη θα συνεχίζεται για χάρη των δυο διυλιστηρίων της MOTOR OIL και των ΕΛΠΕ (Βαρδινογιάννης-Λάτσης αντίστοιχα) και των 5-6 εταιρειών εμπορίας !!

Υγ Στην Κύπρο σήμερα (φωτο 2)η αμόλυβδη πωλείται στα 1,51 .
Στην Κύπρο που απο τα δικά μας διυλιστήρια προμηθεύεται και το κόστος μεταφοράς ειναι πολύ μεγαλύτερο απ’ότι για την Κρήτη!!!!!
@pavpol2222

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ