Επίθεση κατά του βουλευτή Βασίλη Γραμμένου μέσα στο κοινοβούλιο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνανδρη επθεση κατα του βουλευτή της Ελληνικης Λύσης Βασίλη Γραμμένου απο τον ανεξάρτητο βουλευτή που εκλεκτηκε με τους Σπαρτιάτες, Κωνσταντίνο Φλωρο.

Σκηνές που δεν ταιριάζουν σε χώρες και κοινοβούλια πολιτισμένης χώρας διαδραματίστηκαν στη Βουλή, όταν ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος (πρώην των Σπαρτιατών) επιτέθηκε (απρόκλητα) με μανία στον Βασίλη Γραμμένο, βουλευτή της Ελληνικής Λύσης!

Μπροστά σε πολλούς μάρτυρες, τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι, του έκανε κεφαλοκλείδωμα, τον έριξε κάτω και τον χτυπούσε στο κεφάλι και το πρόσωπο, ενώ συνέχιζε να τον χτυπάει ακόμα και όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος! Ο Β. Γραμμένος δεν αντέδρασε καθόλου, δεν μίλησε καν, παρά το ότι ο Κ. Φλώρος συνέχιζε να τον χτυπάει…

Το βίαιο περιστατικό συνέβη έξω ακριβώς από την κεντρική πόρτα της ολομέλειας και όπως φαίνεται, του είχε στήσει ενέδρα. Η φρουρά απομάκρυνε τον Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος ήταν εκτός ελέγχου!

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κάνοντας λόγο για «προβατόσχημους». «Δεν περίμενα ποτέ να επαναληφθούν πράξεις με ζωώδη ένστικτα. Όσοι θέλουν να συμπεριφέρονται ως ζώα να μπουν στον ζωολογικό κήπο», είπε κάνοντας λόγο για «βαρβαρότητα».

Ποινή αποβολής από την αίθουσα με κλήση της φρουράς επέβαλε στον Κ. Φλώρο ο πρόεδρος της Βουλής. «Δεν έχετε καταλάβει τι απαράδεκτη συμπεριφορά έχετε. Ο Κανονισμός δυστυχώς δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά», είπε ο Κώστας Τασούλας στον βουλευτή που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην πόρτα της Ολομέλειας.

«Το πιο βαρύ που μπορώ να κάνω είναι να τον απομακρύνει η φρουρά με εντολή μου για 15 μέρες», πρόσθεσε. Υπογραμμίζεται ότι ο Β. Γραμμένος έχει καταθέσει αγωγή εδώ και αρκετούς μήνες κατά του πατέρα του βουλευτή Κ. Φλώρου για συκοφαντική δυσφήμιση διά του τύπου και εξύβριση.

Πηγη: newsbreak.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ