Γιατί σιωπούν όσοι ψήφισαν την Κ. Σακελλαροπούλου;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία πως η Πρόεδρος Σακελλαροπούλου κάνει από χρήση μέχρι και το ακούμπισμα της «κατάχρησης» απολαμβάνοντας τα όσα προσφέρει ο θώκος που της απονεμήθηκε από τον Μητσοτάκη, με την συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών, όχι και όλων όλων, που την ψήφισαν, οι οποίοι και παρ’ όλον «συνένοχοι» των πράξεων, σιωπούν.

Ουδείς εξ αυτών αποδοκίμασε μέχρι σήμερα αυτά που κατα καιρούς καταδικάζονται από τον καλώς εννοούμενο σχολιασμό στα έγκυρα ΜΜΕ. Συνεπώς, και από τους βουλευτές, τα πραχθέντα ως και τα πραττόμενα, «τα πάντα όλα»επιδοκιμάζονται. Δια της σιωπής!

Και έτσι, πάλι δια της σιωπής, η ΠτΔ φέρεται ως να τους λέγει «εικόνα σας είμαι, κύριοι, και σας μοιάζω». Και δεν έχει κανένα άδικο σ’ αυτό. Όμως ο λαός πληρώνει.

  1. Μεγάλη μαϊμού, πληρώνουμε μία ηλίθια που κάνει την γλάστρα και στην ουσία δεν έχει καμία αρμοδιότητα. Δημοκρατία του κώλου είναι αυτή, πάει η κοροϊδία σύννεφο

  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας κύριε Βαγγέλη…αλλά διαφωνώ μόνο σε κάτι έτσι δα μικρούλι τόσο δα…ότι ακόμα και οι γλάστρες με τα ωραία τους και μοσχομυριστά λουλουδάκια προσφέρουν ομορφιά και ευχαρίστηση όταν μυρίζεις ας πούμε το άρωμα μίας πανέμορφης λευκής γαρδένιας ή το άρωμα ενός μαγευτικού νυχτολούλουδου κάθε σούρουπο σε μία γλάστρα που βρίσκεται σε μία γραφική πλέον αυλή(κι εννοώ αυτήν την αυλή με τις πολλές γλάστρες να την περιστοιχίζουν ολόγυρα και με το φρεσκοβαμμένο πεντενάκι με άσπρο ασβέστη ειδικά κάθε Πάσχα). Λοιπόν μετά από όλη αυτή την περιγραφή της ομορφιάς…αυτή η άσχημη κατά τ’ άλλα μαϊμού (όπως άλλωστε την αποκαλέσατε κι εσείς…) μπορείτε να μου πείτε λοιπόν…τί σχέση έχει με μία γλάστρα η οποία είναι χρήσιμη, γιατί προσφέρει ομορφιά και επομένως καλή διάθεση όταν την βλέπει κάποιος;

  3. Όλοι έχετε δίκαιο, ότι και αν πείτε!!! Απόλυτο δίκαιο. Και το χειρότερο είναι ότι για θέματα που είναι ειδική, δικαστικά εννοώ, κάνει μωκο!!! Δεν ιδρώνει το αυτακι της, όταν βλέπει όπως όλοι μας το ΣΤΕ να βγάζει μια σποφαση (π.χ. για εργασιακά η συνταξιοδοτικά, τον fly over, κ.σ.)και μετά από λίγο καιρό να την απορρίπτει και να βγάζει νέα τελείως αντίθετη!! Και αυτό όχι μία αλλά πολλές φορές!!! Γιατί άραγε??? Όλοι μαζί καθοδηγούνται από τα σαινια της κυβέρνησης???

  4. Για να σιωπούν κάτι ξέρουν περισσότερο από τον απλό πολίτη.
    Ασφαλώς ως εκλογή δεν επιτρέπει αμφισβητήσεις.
    Γεννάται όμως ένα ερώτημα πολύ απλό.
    Δόθηκε αγώνας να καταργηθεί η βασιλεία στη χώρα μας, ώστε να αποφύγουμε αυτό το κατεστημένο όσο το προσδόκιμο ζωής τους αλλά και ο αυλικός περίγυρος.
    Το πολίτευμα μετατροπή σε Προεδρική κοινοβουλευτική δημοκρατία.
    Και δεν είμαστε ικανοί ούτε και με αυτό το τρόπο να έχουμε κατάλληλα πρόσωπα σε κατάλληλες θέσεις?

    ……………Συγκεκριμένα, επί 294 παρόντων βουλευτών, και μετά από ονομαστική ψηφοφορία, η κα Σακελλαροπούλου έλαβε τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ (157), του ΣΥΡΙΖΑ (82) και του Κινήματος Αλλαγής (22) ενώ “παρών” δήλωσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ (15), της Ελληνικής Λύσης (10) και του ΜέΡΑ25 (8). Από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι βουλευτές Α. Σαμαράς (ΝΔ), Τρ. Αλεξιάδης (ΣΥΡΙΖΑ), Ν. Συρμαλένιος (ΣΥΡΙΖΑ), Κ. Ζουράρις (ΣΥΡΙΖΑ), Αλ. Μεϊκόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) και Κ. Αδάμου (ΜέΡΑ2%). Οι κκ Σαμαράς, Αλεξιάδης και Συρμαλένιος έστειλαν επιστολή με την οποία δήλωναν ότι εάν παρίσταντο θα ψήφιζαν την κα Σακελλαροπούλου, ενώ η κα Αδάμου ότι θα ψήφιζε “παρών”. Δεν έστειλαν επιστολή οι κκ Μεϊκόπουλος και Ζουράρις……………….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ