Μονταζιέρα Μαξίμου και στο επεισόδιο στη βουλή! Το Βίντεο γκρεμίζει τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας συντονισμένος μηχανισμός προπαγάνδας φαίνεται ότι ενεργοποιήθηκε αμέσως μετά το επεισόδιο στη Βουλή με θύμα τον βουλευτή Βασίλη Γραμμένο, προκειμένου να στήσει ένα σκηνικό «ίσων αποστάσεων» μεταξύ θύτη και θύματος.
Λίγα λεπτά λοιπόν μετά τον ξυλοδαρμό του βουλευτή, τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ διέδωσαν την είδηση ότι πριν το επεισόδιο ο παθόντας εξύβρισε την μητέρα του δράστη.

Δείτε ενδεικτικά:

Οι δημοσιογράφοι φυσικά γνωρίζουν ότι ολόκληρη η αίθουσα του κοινοβουλίου, καλύπτεται με κάμερες ανά πάσα στιγμή. Κανένας όμως δεν μπήκε στον κόπο για να επιβεβαιώσει τον συγκεκριμένο ισχυρισμό. Είναι λοιπόν προφανές ότι το Μαξίμου βολευόταν αφάνταστα από τις ίσες αποστάσεις, πετυχαίνοντας με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Μιλάμε για μία νέα μονταζιέρα, εντός κοινοβουλίου!

Το newsbomb.gr λοιπόν, βρήκε την σταθερή κάμερα που κάλυπτε όλο το πλάνο καθόλη τη διάρκεια της ομιλίας του Χήτα, όπου υποτίθεται ο Γραμμένος και άλλοι βουλευτές έβριζαν τον δράστη.

Τι αποκαλύπτει το newsbomb:

Μια νέα πτυχή στην πολύκροτη υπόθεση του επεισοδίου στη Βουλή μεταξύ των βουλευτών Κωνσταντίνου Φλώρου και του Βασίλη Γραμμένου αποκαλύπτει σήμερα το Newsbomb.gr.

Σε αντίθεση με τα καταγγελλόμενα από την πλευρά του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου περί διαλόγου με ύβρεις στο περιθώριο της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής περί της άρσης ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος διάλογος υποτίθεται ότι οδήγησε στην επίθεση, βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το Newsbomb.gr αποδεικνύει την αναλήθεια των ισχυρισμών.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ