Νίκος Πλακιάς: να αφήσετε όλοι τα μικροκομματικά σας στην άκρη και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι ένοχοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εφόσον όλοι οι πολιτικοί που βρίσκεστε στην Βουλή των Ελλήνων νοιαζόσαστε και πονάτε για εμάς και θέλετε να λάμψει η αλήθεια γιατί δεν ζητάτε και να κάνετε το πιο απλό ,δίκαιο ,και σωστό.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΗ η δικογραφία στην Λαρισα να ζητήσετε να μεταβεί στην Βουλή .
Εκεί να αφήσετε όλοι τα μικροκομματικά σας στην άκρη, να την μελετήστε με τους νομικούς σας( εάν σας βοηθάει να έρθουν και οι δικοί μας )όσο καιρό και να χρειαστεί.
Και όταν τελειώσετε και δείτε ευθύνη πολιτικών προσώπων να ζητήσετε άρση της βουλευτικής ασυλίας αυτών και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη .

Εκεί οι αθώοι να γυρίσουν στις έδρες τους και οι ένοχοι στην φυλακή .
Τόσο απλά και εύκολα .
Αυτό θα γινόταν σε ένα κράτος δικαίου που νοιάζεται για τους πολίτες του και ιδίως σε θέματα οπως είναι τα #Τεμπη_έγκλημα
ΑΛΛΑ !!!τι λέω τώρα ;

Όποτε ετοιμάστε τα πράγματα σας φορτώστε τα αυτοκίνητα σας και πηγαίνετε στα εξοχικά σας για το ΠΑΣΧΑ με τις οικογένειες σας .
Φάτε το αρνάκι σας τα τσουρέκια σας τσουγκρίστε και τα ποτήρια σας και αφήστε εμάς στον πόνο μας στο σπρώξιμο της κάθε ώρας και στην πραγματικότητα που βιώνουμε κάθε ημέρα .

Και όταν με το καλό γυρίσετε ξανά καθήστε στα έδρανα σας πάρτε το ύφος το σοβαρό και συνεχίστε το έργο σας αυτό το έργο που ποτέ δεν έχει ΤΕΛΟΣ σε αυτήν εδώ την χώρα .
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ