Οι ρωσικές ειρηνευτικές δυνάμεις από το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν θέλουν να μεταφερθούν στον πόλεμο της Ουκρανίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ρωσικές ειρηνευτικές δυνάμεις που βρίσκονταν εδώ και δύο χρόνια στο Ναγκόρνο Καραμπάχ μετακινούνται κατόπιν εντολής της διοίκησης του Στρατού στον πόλεμο της Ουκρανίας, γράφουν τα ρωσικά media τα οποία επικαλούνται την ρωσική αντιπολεμική ομάδα «НЕТ ВОЙНЕ!»/ «ΟΧΙ στον ΠΟΛΕΜΟ».

«Σχεδιάζεται να σταλούν οι στρατιώτες από την 102η στρατιωτική βάση στο Gyumri, που πραγματοποίησε μια ειρηνευτική αποστολή στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, στο μέτωπο», γράφει το αντιπολεμικό κίνημα.

 Διαβεβαιώνει ότι οι στρατιώτες στέλνονται σε έναν από τους πιο «καυτούς» τομείς του ουκρανικού μετώπου – κοντά στην Αβντίιβκα.

Ο στρατός ήδη μετακινείται μέσω της Μόσχας στο Ροστόφ-ον-Ντον στα ουκρανικά σύνορα. Το σώμα δεν ήταν ευχαριστημένο με αυτή την εξέλιξη των γεγονότων.

Όσοι στρατιωτικοί αρνούνται να συμμετάσχουν στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας απειλούνται με ποινικές διώξεις.

Το απόσπασμα αριθμούσε λίγο λιγότερο από 2 χιλιάδες στρατιώτες, οπλισμένους με φορητά όπλα, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και πολλά ελικόπτερα. Ο πυρήνας αποτελούνταν από στρατιωτικό προσωπικό της 15ης χωριστής ταξιαρχίας μηχανοκίνητων τυφεκίων των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ