Βομβα Κύρτσου επιβεβαιώνει Κασσελάκη για την ανάγκη παρατηρητών στις εκλογές στην Ελλάδα: Ανισοι οι όροι των ευρωεκλογών στην Ελλάδα – Η εταιρεία που συγκεντρώνει τα αποτελέσματα είναι πολύ κοντά στο κυβερνών κόμμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γιώργος Κύρτσος και η τελευταία διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών, σε κρατικό κτήριο και μάλιστα στην υπηρεσία της Διευθύνσης Εκλογών και μάλιστα εν μέσω τεράστιου σκανδάλουν διαρροής προσωπικών δεδομένων εκλογέων σε ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, ενισχύουν τη θέση του Στέφανου Κασσελάκη, ότι υπάρχει εν δυνάμει ανάγκη ξένων παρατηρητών στην εκλογές στην Ελλάδα.

Επιπλέον, όταν στο κάδρο έχει μπει και η εταιρία που συγκεντρώνει και μεταδίδει τα αποτελέσματα των, αφού όπως αποκάλυψε και η ερευνητική ομάδα των datajournalists.co.uk (ΕΔΩ), με τον ιδρυτής της εταιρείας να είναι βασικός υποστηρικτής και «διαφημιστής» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ μετά την εξαγορά ο νέος ιδιοκτήτης φέρεται να διατηρεί στενότατες σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη εδώ και δεκαετίες και τέλος τα τελευταία χρόνια υπογράψει 712 συμβάσεις με το Δημόσιο και η μια άλλη εταιρία του 1.373 συμβάσεις, με βάση τις καταχωρήσεις στο ΕΣΗΔΗΣ.

Έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος: 

Εντελώς άνισοι οι όροι διεξαγωγής των ευρωεκλογών στην Ελλάδα, με σοβαρό κίνδυνο νοθείας:

  1. Τα ισχυρότερα ΜΜΕ ενταγμένα στη στρατηγική της κυβέρνησης.Κάποιες «αποκαλύψεις» μέρος της εσωτερικής διαπραγμάτευσης του συστήματος εξουσίας.
  2. Αφθονο μαύρο χρήμα στη διάθεση της ΝΔ. Χρωστάει μόνο στις τράπεζες 400 εκατ χωρίς να πληρώνει και δεν εξηγεί πόσο και πως πληρώνει τον Αμερικανό «γκουρού» υπεύθυνο για την προπαγάνδα της.
  3. Τα ονόματα στους εκλογικούς καταλόγους δεν αντιστοιχούν πλήρως στους πραγματικούς ψηφοφόρους. Η απόκλιση..πολλές εκατοντάδες χιλιάδες.
  4. Η εταιρία που συγκεντρώνει, μεταδίδει τα αποτελέσματα πολύ κοντά στο κυβερνών κόμμα.
  5. Το διαφημιστικό χρήμα μοιράζεται με πολιτικά κριτήρια, από το Δημόσιο και τη διαπλοκή.
  6. Η κρατική τηλεόραση λειτουργεί σαν κομματικός μηχανισμός.
  7. Εχει τεκμηριωθεί μαζική κατάχρηση προσωπικών δεδομένων από το υπ.Εσωτερικών. Έχω παρακολουθήσει,αξιολογήσει εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εκλογές σε Μαυροβούνιο, Νιγηρία, Σιέρα Λεόνε. Όλα τα παραπάνω θα οδηγούσαν σε αρνητικό σχολιασμό, αξιολόγηση..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ