Δολοφονική επίθεση στην Κρήτη: Έστησαν ενέδρα θανάτου σε 42χρονο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 28 Απριλίου στον Μυλοπόταμο της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ στην περιοχή του Πανόρμου, όταν 4 άνδρες έστησαν ενέδρα σε έναν 42χρονο. Ο τελευταίος είχε μόλις αφήσει με το αυτοκίνητό του γνωστό του πρόσωπο στην περιοχή και επέστρεφε σπίτι του το οποίο βρίσκεται στο Πέραμα.

Ξαφνικά, ο 42χρονος είδε τους τέσσερις άνδρες να του κλείνουν το δρόμο και κρατώντας στα χέρια τους πέτρες να σπάνε το αμάξι και να χτυπούν τον ίδιο στο πρόσωπο.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά κατάγματα στο σώμα και στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Daynight.gr, πίσω από την επίθεση κρύβονται ζητήματα που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία, ενώ ήδη οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δράστες.

Όπως είναι εύλογο, τα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονται σε καθεστώς φόβου, ενώ η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το συμβάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ