Σάλος με Χυδαίες ύβρεις Άδωνι Γεωργιάδη στους Γιατρούς: «Είστε ανθρωπάκια, ασήμαντα» – «Κάφροι» – «Άντε πηγαίνετε να κάνετε καμιά δουλειά»

Άδωνις Γεωργιάδης: Πρωτοφανής επίθεση με χαρακτηρισμούς σε υγειονομικούς που τον αποδοκίμαζαν – «Είστε ανθρωπάκια, ασήμαντα», «κάφροι» είπε στους εργαζόμενους στην Υγεία, που κάποτε, την περίοδο της πανδημίας.... χειροκροτούσαν από τα μπαλκόνια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προκλητικός Γεωργιάδης στα εγκαίνια του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης – «Είστε ανθρωπάκια, ασήμαντα», «κάφρoi» «Δεν σας φοβόμαστε καθόλου, είστε μία χούφτα, δεν εκπροσωπείτε κανέναν» και «Άντε πηγαίνετε να κάνετε καμιά δουλειά», είπε σε εργαζόμενους γιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες που διαδήλωναν

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και υγεινομικούς που τον αποδοκίμαζαν, στη διάρκεια των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης.

Ο κ. Γεωργιάδης, που αποκάλεσε «κάφρους» τους εργαζόμενους, εξήγησε πάντως ότι χρησιμοποίησε αυτή τη λέξη, όχι επειδή φώναζαν, αλλά επειδή, όπως τους είπε, «δεν είναι σωστό να φωνάζετε την ώρα που διαβάζεται η ευχή από τους ιερείς. Δεν μπορείτε να λέτε ‘ου’, είναι βλάσφημο, Μεγάλη Τρίτη».

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο υπουργός Υγείας ανέβασε live στον λογαριασμό του στο Facebook το επεισόδιο.

«Φωνή στην ελληνική δημοκρατία δεν έχετε μόνο εσείς, έχουμε και εμείς. Δεν είστε μόνο εσείς εκλεγμένος, είμαι και εγώ που έχω πάρει 68.000 σταυρούς», σημείωσε ο υπουργός Υγείας, όταν πήρε τον λόγο εν μέσω διαμαρτυριών.

Στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, παρουσία Γεωργιάδη, βρέθηκαν διαδηλωτές – εργαζόμενοι των δημόσιων δομών Υγείας της Λέσβου, καθώς και μέλη του Εργατικού Κέντρου, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, οι εργαζόμενοι που διαμαρτύρονταν ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σχηματίσει κλοιό για να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν.

«Είστε μία χούφτα, δεν εκπροσωπείτε κανέναν»

«Αντί να κάνετε αυτά τα καφριλίκια, αν θέλει ένας από εσάς να έρθει να μιλήσει, αν έχετε τα κότσια ελάτε εδώ. Σήμερα έχετε έρθει εδώ να διαμαρτυρηθείτε και να φωνάζετε σαν τους κάφρους, σε τι πράγματα, στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΕΚΑΒ! Δεν σας φοβόμαστε καθόλου, είστε μία χούφτα, δεν εκπροσωπείτε κανέναν», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συνέχισε, λέγοντας: «είστε ανθρωπάκια, ασήμαντα».

Όπως σημειώνει η ίδια πηγή, στην πρόκληση Γεωργιάδη ότι κανείς από τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονται δεν τολμά να μιλήσει, η γιατρός και στέλεχος της παράταξης «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών», Ζήνα Κακναβάτου, πήρε το λόγο, σημειώνοντας ότι «οι εργαζόμενοι δεν είναι κάφροι όπως είπε ο υπουργός, αλλά δεν αντέχουν άλλο την απαξίωση της Δημόσιας Υγείας, με στρατιώτες οδηγούς ΕΚΑΒ, ελλείψεις στα νοσοκομεία, ελλείψεις ακτινολόγων στα Κέντρα Υγείας και τόσα άλλα».

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήρθε λίγο αργότερα. Παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ελλείψεις στα νοσοκομεία, όμως είπε ότι αυτό συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη και αναζητούνται λύσεις.

Παρ’ όλα αυτά, οι διαξιφισμοί με τους εργαζόμενους συνεχίστηκαν, με τον υπουργό Υγείας να τους… συστήνει: «Άντε πηγαίνετε να κάνετε καμιά δουλειά».

  1. Ο άνθρωπος εγκαινίαζε καινούριο κτίριο του ΕΚΑΒ κι αυτοί τον κράζανε ότι και καλά καταργεί το ΕΣΥ…
    Μιλάμε για φοβερούς τύπους.Μυαλά για Νόμπελ…
    Α ρε Αδωνη,πού έμπλεξες…

  2. Προφανώς είσαι από την ομάδα τών 68000 που ψήφισε τον έμπορο των νανο γιλέκων και δυστυχώς τον ανεχόμαστε όλοι εμείς οι υπόλοιποι 9932000. Ο τύπος της απόλυτης πολιτικής υποτέλειας που δεν σέβεται τίποτα αρκεί να βρίσκεται σε κάποια καρέκλα, δεν σέβεται ούτε το λειτούργημα που επιτελούν οι γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία για ένα μισθό που είναι ένα κλάσμα από αυτά που παίρνει ο κύριος αυτός των αδιευκρίνιστων . Σε εγκαίνια πήγε για κάτι πού ούτε εν τέλει δεν δρομολόγησε καν εκείνος. Κανονικά θά έπρεπε να ντρέπεται καί να κυκλοφορήσει με τα χάλια που έχει το ΕΣΥ και να ζητάει συγνώμη καθημερινά από τους πολίτες . Πρέπει όχι να βρίζει αλλά νά ευχαριστεί όλους όσους προσπαθούν και κρατήσουν όρθια την δημόσια υγεία .

  3. Δεν επιτρέπεται να επικαλείται τα Θεία ένα άτομο που αποδεδειγμένα δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Δεν έλεγαν «ου», ω αχρείε. Παράκουσες. «Ουαί» έλεγαν. Και συγκεκριμένα «ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι, υποκριταί». Το άτομο αυτό έχει εκφύγει της ευπρεπείας, επιδεικνύει τη φαυλότητά του, και αξίζει την ανυποληψία. Αυτοί που επιτελούν ένα συστηματικό GASLIGHTING πανεθνικών διαστάσεων καλά θα κάνουν να μην ομιλούν για βλασφημία. Την κατάπτωση της Πατρίδος αναρίθμητα στοιχεία καταμαρτυρούν. Και εξαιτίας εκείνων, το Έθνος μας κινδυνεύει από νέες τραγωδίες.

  4. Τραμπουμπούκος [τραμπούκος+μπουμπούκος] (γένους: αγενούς) χαρακτηρισμός του ατόμου που είναι γνωστό και ως Σπυρίδων (ή Τσιρίδων) ή Άδωνις (Ναρκισσιστής) Γεωργιάδης, στέλεχος διαφόρων χρήσεων του ψευδεπίγραφου κόμματος της «Νέας Δημοκρατίας» (επί το ακριβέστερον: Παλαιάς Φαυλοκρατίας) την οποία προ ετών καθύβριζε – πρόσωπο με δεδηλωμένες φιλοχουντικές και φιλοφασιστικές τοποθετήσεις που σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα θα καλούνταν να αντιμετωπίσει πολλαπλές μηνυτήριες αναφορές για σύνολο παρανομιών έως και κακουργηματικού χαρακτήρα – το ένα εκ των δύο προσώπων που μοιράζονται την αντιπροεδρία του εν λόγω κόμματος, συμβάλλοντα αμφότερα συν τω αχαρακτηρίστω προεδρεύοντι στον θλιβερό εγκλωβισμό των αρχικών του άλλοτε λαοπρόβλητου πολιτικού σχηματισμού μέσα στη λέξη «όνειδος». Ετυμολογία: νεολογισμός προκύπτων κατά γλωσσικόν συμφυρμόν των λέξεων «τραμπούκος» και «μπουμπούκος» εκ των οποίων η μεν πρώτη δηλοί τη συμπεριφορά του ατόμου, η δε δεύτερη ενώ αποδίδεται στη σύζυγο του ιδίου ως προσφώνησις οικειότητος, ταυτοχρόνως συνιστά λίαν εύστοχο και πνευματώδη ευφημισμό ως προς το εν γένει ποιόν του. [παράβαλε την ειρωνική/σαρκαστική χρήση του έτερου όρου «μπουμπούκι» («ωρέ τί μπουμπούκι είναι αυτός» και τα συναφή) καθώς και τη φράση «άνθος του κακού» για πλήρη κατανόηση της χροιάς υπό την οποία εκφέρεται ο όρος] Σημειώνεται η λιγότερο διαδεδομένη εκδοχή της πολιτικής σχέσεως με τον Ντόναλντ Τραμπ και ο θαυμασμός προς τον τελευταίο ως ενδεχόμενη προέλευση. [με άλλα λόγια, η ετυμολόγηση θα ήταν (τραμπ + μπουμπούκος) δηλαδή «ο μπουμπούκος του Τραμπ» όμως η άποψη αυτή δεν χαίρει της υποστήριξης της πλειονότητας των μελετητών] Παρόμοια είναι η περίπτωση του ετέρου κυβερνητικού στελέχους Βορβορίδη ή/και Βοθρίδη, για την οποία περισσότερες πληροφορίες δύνανται να ανευρεθούν στο αντίστοιχο λήμμα.

  5. Κι αν υπήρχε ποτέ πάτος στο Χαλι μας , έβαλε αυτός τρυπάνι και προχωράει ακάθεκτος παρακάτω. Και μεις όλοι τον κοιτάμε.

  6. ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΟΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ Η ΤΟΝ ΚΗΡΑΛΕΙΦΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ,ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ

    • Δηλαδή, ελλείψει Χριστού, να στηρίξουμε τον διάβολο. Αυτό μας λες. Και διαλέγεις να μας το πεις αυτή την ημέρα.

      Ξεχνάς ότι υπάρχει και μια άλλη οδός. Να υποστεί δίωξη για τα πολλαπλά εγκληματικά του πεπραγμένα, να υποστεί καθαίρεση από το αξίωμα που κατέχει ως μη όφειλε, γιατί είναι αποδεδειγμένα ΑΝΑΞΙΟΣ, να υποστεί διαγραφή από το κόμμα που ατίμασε και ατιμάζει και θα συνεχίσει να ατιμάζει αν δεν εκδιωχθεί πάραυτα εξ αυτού, να γίνει εκλογή άλλου αρχηγού που θα φέρει κοντά του άλλα στελέχη, αντί να γίνεται θεσμός ο εσμός όπως συμβαίνει σήμερα, και να κυβερνήσει επιτέλους κάποιος ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ, για τον οποίο θα μπορεί να δηλώνει περήφανη η Κεντροδεξιά.

      ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Το έκανε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα επί Nixon και σε μία τετραετία κατείχε εκ νέου την εξουσία, και την διατήρησε για ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, επί ΔΩΔΕΚΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ, αντί να καθήσει να καταστραφεί από τον απατεώνα που το διέσυρε, και μάλιστα σε απευθειας τηλεοπτική μετάδοση.

      Αλλά βέβαια τί να σου πουν τα δώδεκα χρόνια, όταν έχεις προεξοφλήσει τα είκοσι, έτσι δεν είναι; Γιατί δεν γράφεις πενήντα να ακουστεί ακόμα πιο βαρύγδουπο και να πειστούν ακόμα πιο εύκολα οι ιθαγενείς να αποδεχθουν τη νέα ειμαρμένη, του νέου “TINA”, της νέας Θάτσερ; Γιατί να αλλάξει αυτός που ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΙΑΚΑΩΣ να συνεχίσει να κυβερνάει επεκτείνοντας την καταστροφή σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς; Γιατί να ξεβολευτείς εσύ για να σωθούν οι άλλοι;

      Γιατί να βάλουμε άλλον που ΔΕΝ θα δείχνει απίστευτη ανοχή και παθητικότητα έναντι των τουρκομογγόλων και των αλβανοσκοπιανών; Γιατί να βάλουμε άλλον που ΔΕΝ θα διαλύσει με μοχθηρία και δόλο την Εθνική Υγεία και την Δημόσια Παιδεία; Γιατί να βάλουμε άλλον που ΔΕΝ θα καταπατά το Σύνταγμα και ΔΕΝ θα αλλάζει κατά το δοκούν τα μέλη των δήθεν “αναξάρτητων” αρχών, και ΔΕΝ θα παρακολουθεί παρανόμως τους πάντες και τα πάντα; Γιατί να βάλουμε άλλον που ΔΕΝ θα ελέγχει άμεσα και έμμεσα ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ, δημόσια και ιδωτικά; Γιατί να βάλουμε άλλον που ΔΕΝ θα εγκαταλείψει τους πολίτες έρμαια της αισχροκέρδειας των σύγχρονων επίδοξων μαυραγοριτών; Γιατί να βάλουμε άλλον που ΔΕΝ θα αποδέχεται ως συνεργάτες και ΔΕΝ θα προστατεύει τα στελέχη δανειοεισπρακτικών και τους παιδοβιαστές και τους εθνοπροδότες; Γιατί να βάλουμε άλλον που ΔΕΝ θα συμπεριφέρεται ως μαφιόζος ο οποίος προωθεί με κάθε μέσον και τρόπο τη φαμίλια του, εις βάρος των συμφερόντων των πολλών; Γιατί να έχουμε Δημοκρατία, όταν η Χούντα είναι τόσο βολική και επικερδής; Έτσι δεν είναι, φιλαράκο, με το caps lock κολλημένο;

      Αφήστε ρε αλήτες και ΕΝΑ μέσον που να μην σας είναι δουλικό, κι ας είναι για δείγμα, ανάθεμα την ανωμαλία σας!

  7. Πρόσεξε κανείς ότι τον οχετό του ο Τσιρίζων τον ξεστόμισε πάνω στην Πρωτομαγιά; Σκέφτηκε κανείς ότι στο μυαλό του φασίστα η (έστω και λεκτική) κακοποίηση των εραγαζομένων σε μια τέτοια επέτειο ικανοποιεί τη χαιρεκακία του; Προβληματίστηκε κανείς από τον ενθαρρυντικό αντίκτυπο που έχει αυτή η αθλιότητα στους γνωστούς ομοϊδεάτες του;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ