Σάλος με το σχόλιο του Βαγγέλη Μεϊμαρακη για τον Άρη Σπηλιωτοπουλο: Mε πήρε η φον ντερ Λάιεν και μου είπε, τι γίνεται εκεί; Έχετε τέτοιες μετακινήσεις;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tην ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επικοινωνιακό team του ΣΥΡΙΖΑ τρόλαρε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του πρώην υπουργού της ΝΔ με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σχολίασε ότι τον πήρε τηλέφωνο η πρόεδρος της Κομισιόν να τον ρωτήσει τι γίνεται με τις μετακινήσεις στην ελληνική πολιτική σκηνή!

«Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα. Όταν το ανακοινώσατε, με πήρε η φον ντερ Λάιεν και μου είπε ‘τι γίνεται εκεί; Έχετε τέτοιες μετακινήσεις;’» ανέφερε στο Action 24 ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι «η κεντροδεξιά δεν γίνεται με πρόσωπα αλλά με πολιτικές. Αν εφαρμοστούν πολιτικές, μπορείς να πεις είναι πιο κοινωνική, λαϊκή, αριστερά, δεξιά. Τα πρόσωπα παίζουν κάποιο ρόλο, όχι όμως τόσο σημαντικό».

Για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ ανέφερε: «Το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει φύγει πολλά χρόνια, έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ από το 2019, όπως και έχουν έρθει πολλοί σε εμάς» είπε τονίζοντας ότι ο ίδιος είναι στο κόμμα από το 1979 και έχει ζήσει επιτυχίες και αποτυχίες, παραμένοντας πιστός στη ΝΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ