Πασχαλινό μήνυμα απο τον Πάνο Ν. Αβραμόπουλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χριστός Ανέστη ! Νέοι, γέροι και κόρες

Μέσα στις εκκλησιές τες δαφνοφόρες

Ανοίξτε αγκαλιές ειρηνοφόρες

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

Δ. Σολωμός

 Αγαπημένοι μου Αθηναίες και Αθηναίοι,

9k=

Επ΄ ευκαιρία της αναστάσεως του θεανθρώπου, σας εύχομαι ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, Υγεία, οικογενειακή και ατομική πρόοδο και ευτυχία. Το ανέσπερο φως της αναστάσεως, εύχομαι να ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές των ανθρώπων από τα ποικίλα προβλήματα και τις ηθικές αναστατώσεις που έχουν εγκύψει, και να αποτελέσει έναυσμα προόδου και ευημερίας.

Ωστόσο ενωμένοι όλοι μαζί σαν μια γροθιά, με τη σύνεση και την κοινωνική ωριμότητα, την οποία επιδείξαμε μέχρι σήμερα, σε όλες τις μεγάλες ώρες της πολύπλαγκτης ελληνικής ιστο-ρίας, θα αντιπαρέλθουμε τους σκοπέλους  που αντιμετωπίζουμε και θα επανατροχιοδρομή-σουμε την πατρίδα μας, στη λεωφόρο της προόδου και της ευημερίας.

Όπως ο Θεάνθρωπος αγαπητοί Αθηναίοι, θανάτω θάνατο πατήσας, νίκησε τις δυνάμεις του σκότους και σηματοδότησε με το σταυρικό του δράμα και την ανάσταση, την ηθική αναγέννηση του ανθρώπου, ας νικήσουμε και εμείς τα προβλήματα των ημερών και κάθε δύναμη κοινωνικής ανάσχεσης και ας οδηγήσουμε την Ελλάδα μας μπροστά.

Έχουμε τούτες τις άγιες μέρες την ευλογία του Χριστού, που θα μας βοηθήσει σε κάθε μας βήμα, ηθικής ανόδου. Ας μην την ξοδεύουμε αστόχαστα στη μιζέρια και την μικρότητα, της κοινωνικής καθημερινότητας. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι και το αναστάσιμο πνεύμα, να φωτοδοτεί τα εμπνευσμένα βήματά σας.

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

M.Sc Δ/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π, Συγγραφέας

Μέλος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Αθήνα, 1-5-24

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ